Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρεάλ: «Κλείνει» τον 16χρονο  Έντρικ με 72 εκατομμύρια ευρώ! (video)

Ρεάλ: «Κλείνει» τον 16χρονο Έντρικ με 72 εκατομμύρια ευρώ! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/12/2022 02:41
Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Παλμέιρας για την απόκτηση του 16χρονου επιθετικού Έντρικ είναι η Ρεάλ, με το συνολικό ποσό της συμφωνίας να αγγίζει τα 72 εκατ. ευρώ.

Το νέο μεγάλο αστέρι της Βραζιλίας είναι έτοιμη να κλείσει η Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως αποκαλύπτει ο έγκυρος δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η «βασίλισσα» βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Παλμέιρας για την απόκτηση του Έντρικ.

Ο μόλις 16 ετών επιθετικός μετράει 3 γκολ και 1 ασίστ σε 7 παιχνίδια στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, ενώ νωρίτερα στη σεζόν οδήγησε την Κ20 στην κατάκτηση του Κυπέλλου Νέων του Σάο Πάολο με 6 γκολ σε 7 παιχνίδια. Ο νεαρός άσος έχει και τέσσερις συμμετοχές με την Εθνική Κ17 της Βραζιλίας, μετρώντας πέντε γκολ.

Το ποσό της μεταγραφής αγγίζει τα 60 εκατ. ευρώ μαζί με τους φόρους ενώ το συνολικό πακέτο της συμφωνίας ανέρχεται στα 72 εκατ. ευρώ. Για τον παίκτη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν αλλά η «βασίλισσα» φαίνεται ότι έχει τον πρώτο λόγο και είναι κοντά στο να ολοκληρώσει ακόμα μια μεταγραφή νεαρού Βραζιλιάνου μετά από αυτή του Βινίσιους, τον οποίο είχε κλείσει από την Φλαμένγκο έναντι 46 εκατ. ευρώ το 2017 όταν ήταν ακόμα 17 ετών.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.