Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναιτωλικός: Φιλική ήττα από Άντερλεχτ, σοβαρός τραυματισμός για Μπακάκη (video)

Παναιτωλικός: Φιλική ήττα από Άντερλεχτ, σοβαρός τραυματισμός για Μπακάκη (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/12/2022 18:50
Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε με 2-1 από την Άντερλεχτ σε φιλικό παιχνίδι στο Ηράκλειο το οποίο επισκιάστηκε από το σοβαρό τραυματισμό του Μιχάλη Μπακάκη, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι έχει υποστεί ζημιά στο χιαστό.

Φιλική ήττα με 2-1 από την Άντερλεχτ γνώρισε ο Παναιτωλικός σε παιχνίδι που διεξήχθη στο Ηράκλειο. Οι Αγρινιώτες βρέθηκαν πίσω μόλις στο 6’ από σουτ του Μουρίγιο, ο οποίος βρέθηκε ξεχασμένος μέσα στην περιοχή. Δευτερόλεπτα μετά σημειώθηκε ο τραυματισμός του Μπακάκη στο γόνατο, με τον Έλληνα άσο να αποχωρεί με έντονους πόνους και τον Αναστασίου να δηλώνει μετά το ματς πως η πρώτη εκτίμηση είναι ότι έχει πειραχτεί ο χιαστός του.

Η Άντερλεχτ είχε δύο κλασσικές ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο αλλά ο Ανέστης νίκησε σε δύο περιπτώσεις τον Φάμπιο Σίλβα (25’, 43’). Από την πλευρά του ο Παναιτωλικός είχε δύο σημαντικές στιγμές με Καρέλη (25’) και Νταγκό (36’) για να φέρει το σκορ στα ίσα. Το σουτ του πρώτου πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ η προσπάθεια του δεύτερου αποκρούστηκε από τον Βαν Κρόμπρουζ.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τον ίδιο καλό ρυθμό, ωστόσο το φινάλε του πρόσφερε δύο γκολ. Στο 87’ ο Ραμάν βρήκε ωραία τον Άρνσταντ και αυτός σκόραρε από κοντά για το 2-0, ενώ δύο λεπτά μετά ήρθε η απάντηση του Παναιτωλικού με διαγώνιο σουτ του Σενγκέλια το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Παναιτωλικός: Ανέστης, Μπακάκης (λ.τ. 8’ Λιάβας, 68’ Αποστολάκης), Λάρσον (85’ Αναστασόπουλος), Μλάντεν, Χατζηθεοδωρίδης, Μάρτενσον (46’ Ξενιτίδης), Φλόρες (85’ Τσιγγάρας), Κολοβός (85’ Βαρόνε), Νταγκό (70’ Χουχούμης), Μόρσεϊ (46’ Σενγκέλια), Καρέλης (74’ Πέδρο).

Άντερλεχτ: Βαν Κρόμπρουζ, Μουρίγιο, Ντελκρουά, Σαντίκι, Μπουτέρα, Ντιαβαρά, Βερσάερεν, Ασιμέρου, Στροέικενς, Σίλβα, Ελ Χατζ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.