Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ατρόμητος: Φιλική νίκη με ανατροπή επί της Νότιγχαμ Φόρεστ!

Ατρόμητος: Φιλική νίκη με ανατροπή επί της Νότιγχαμ Φόρεστ!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/12/2022 18:07
Ο Ατρόμητος επικράτησε με 3-2 της Νότιγχαμ Φόρεστ σε φιλικό παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου στο Ρέντη. Τραυματίστηκε ο Κιβρακίδης.

Σπουδαία νίκη έστω και σε φιλικό για τον Ατρόμητο, ο οποίος νίκησε με 3-2 την Νότιγχαμ Φόρεστ, σε φιλική αναμέτρηση που διεθξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στο Ρέντη, φέρνοντας τούμπα το ματς στο δεύτερο ημίχρονο.

Η αγγλική ομάδα προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό όταν μετά από κόρνερ του Σκάρπα, η μπάλα βρήκε σε παίκτη του Ατρόμητου και κατέληξε στα δίχτυα. Οι Περιστεριώτες ισοφάρισαν στο 12’ με τον Κουέν, όμως οι «κόκκινοι» πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 20’, με τη φάση να ξεκινάει ξανά από τα πόδια του Σκάρπα. Ο νεοαποκτηθέντας Βραζιλιάνος επιθετικός χαφ έκανε τη σέντρα για τον Γέιτς, η κεφαλιά του οποίου αποκρούστηκε από τον Γιαννιώτη, αλλά ο Άγγλος μέσος πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Νότιγχαμ συνέχιζε να πιέζει έχοντας καλές στιγμές για το 3-1 με τους Ντένις, Λίνγκαρντ και Αβονίγκι, ενώ μπήκε το ίδιο δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο, απειλώντας δύο φορές με τους Γκιμπς-Γουάιτ και Μπαντέ. Ο Ατρόμητος κράτησε το 2-1 χάρη στις επεμβάσεις του Γιαννιώτη και ισοφάρισε στο 73’ με τον Τζοβάρα κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. Την ανατροπή ολοκλήρωσε στο 86 ‘ ο Κωτσόπουλος, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κιβρακίδης αποχώρησε τραυματίας στο δεύτερο μέρος και την Τετάρτη (7/12) θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (58' Πομόνης), Χατζηισαΐας (78' Κωτσόπουλος), Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ (60' Αθανασίου), Γκονθάλεθ (75' Έρλινγκμαρκ), Μουνίθ (58' Φριντζόνσον), Κούεν (70' Οικονομίδης), Ροτάριου (60' Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (60' Τζαβίδας), Ρομπάιγ (70' Τζοβάρας)

Νότιγχαμ Φόρεστ: Χέντερσον, Οριέ, Γουόραλ, Κουκ, Λόντι, Κόλμπακ, Γέιτς, Σκάρπα, Λίνγκαρντ, Ντένις, Αβονίγι

Στο δεύτερο έπαιξαν: Χέντερσον, Έμπε Σο, ΜακΚένα, Μπολί, Τόφολο, Μπαντέ, Μανγκαλά, Ο' Μπράιαν, Γκιμπς-Γουάιτ, Σάριτζ, Αβονίγι

Photo Credit: nottinghamforest.co.uk

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.