Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σοβαρά επεισόδια και οριστική διακοπή στο ντέρμπι της Λεμεσού (video)

Σοβαρά επεισόδια και οριστική διακοπή στο ντέρμπι της Λεμεσού (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/12/2022 21:00
Αναβλήθηκε οριστικά το ντέρμπι της Λεμεσού μεταξύ Απόλλωνα και ΑΕΛ καθώς η αστυνομία δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα στο Τσίρειο. Η τύχη του αγώνα θα αποφασιστεί από τον Αθλητικό Δικαστή της ΚΟΠ.

Τα σοβαρά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στο Τσίρειο οδήγησαν στην οριστική αναβολή του ντέρμπι της Λεμεσού, ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΕΛ, το οποίο δε ξεκίνησε ποτέ..

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η αστυνομία: «Κατά την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα για τα αποδυτήρια μετά την προθέρμανση οπαδοί της ΑΕΛ έριξαν πέτρες με αποτέλεσαν να κινδυνέψουν αθλητές και άλλα πρόσωπα. Επίσης έγινε ρίψη μεγάλου αριθμού κροτίδων και άλλων εκρηκτικών αντικειμένων. Επίσης προκλήθηκαν ζημιές στις κερκίδες. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορούσε να διεξαχθεί ο αγώνας με ασφάλεια».

Ακολούθησε η ανακοίνωση της κυπριακής ομοσπονδίας, η οποία γνωστοποίησε πως: «Για την τύχη του αγώνα, θα αποφασίσει ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ». Αυτό σημαίνει ότι το ματς δε θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος, αν κριθεί ότι και οι δύο ομάδες ήταν υπαίτιες για τη μη διεξαγωγή του αγώνα, τότε αμφότερες θα βαθμολογηθούν με μηδέν βαθμούς και μηδέν τέρματα. Αν κριθεί ότι ο αγώνας διακόπηκε με υπαιτιότητα ης μίας ομάδας, τότε θα κατακυρωθεί με 3-0 εναντίον της ομάδας που ευθύνεται.

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν και έξω από το γήπεδο, όπου μάλιστα σημειώθηκε έκρηξη σε όχημα.

Photo Credit: kerkida.net

Έκρηξη σε όχημα έξω από το γήπεδο:



Κροτίδες έξω από το γήπεδο:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.