Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Times: «Κοντά σε συμφωνία με την Ίντερ Μαϊάμι ο Μέσι»

Times: «Κοντά σε συμφωνία με την Ίντερ Μαϊάμι ο Μέσι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/11/2022 19:17
Δημοσίευμα των Times υποστηρίζει ότι η Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Λιονέλ Μέσι που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία του MLS.

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για λογαριασμό της Ίντερ Μαϊάμι ενδέχεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Λιονέλ Μέσι σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστηρίζει δημοσίευμα των Times.

Όπως αναφέρει το αγγλικό Μέσο, η ομάδα του Μαϊάμι που ανήκει στον Ντέιβιντ Μπέκαμ, βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Αργεντινό αστέρα που θα τον κάνει αυτόματα τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία του MLS.

Το δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι ο Μέσι έχει σπίτι στο Μαϊάμι στο οποίο απολαμβάνει τις διακοπές με την οικογένεια του και πως ο 35χρονος είχε πει σε ισπανικό Μέσο πέρσι ότι πάντα ονειρεύονταν να παίξει στις ΗΠΑ.

Η επιρροή του Μπέκαμ λέγεται ότι είναι το κλειδί για τη συμφωνία καθώς ως πρεσβευτής του Κατάρ στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έχει απευθείας γραμμή με τους ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο πρώην αρχηγός της Αγγλίας έχει επίσης σχέση με τον Μέσι μέσω της σύνδεσης τους με την Adidas.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν λήγει στο φινάλε της σεζόν και είναι αμφίβολο αν θα ανανεωθεί.

Με το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο να διεξάγεται στις ΗΠΑ, καθώς και στον Καναδά και το Μεξικό, η άφιξη του Μέσι σύμφωνα με το δημοσίευμα θα μπορούσε να βοηθήσει στην ανύψωση της θέσης του MLS στο αθλητικό τοπίο των ΗΠΑ.

Τέλος στο δημοσίευμα γίνεται λόγος ότι οι άνθρωποι της Ίντερ Μαϊάμι θέλουν να φέρουν άλλους δύο πρώην συμπαίκτες του Μέσι, τον Σεσκ Φάμπρεγκας, που έχει εξαιρετική σχέση με τον «Λίο», αλλά και τον Λουίς Σουάρες.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.