Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ξανά στην κορυφή η Ατλέτικο, καταιγιστική  η Σοσιεδάδ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ξανά στην κορυφή η Ατλέτικο, καταιγιστική η Σοσιεδάδ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/12/2013 00:34
Με τον Ντιέγκο Κόστα να πετυχαίνει δύο γκολ, φτάνοντας τα 17 στο πρωτάθλημα, η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε με 3-0 της Βαλένθια και έπιασε ξανά στην κορυφή την Μπαρτσελόνα.

Οι «ροχιμπλάνκος» δυσκολεύτηκαν στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στη Βαλένθια, ωστόσο στην επανάληψη ο Ντιέγκο Κόστα έδωσε τη λύση, ανοίγοντας το σκορ στο 59’ για το 1-0.

Τέσσερα λεπτά μετά ο Γκαρσία έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους, κάνοντας το 2-0 στο 63’, ενώ ο Ντιέγκο Κόστα διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 81’ ευστοχώντας από την άσπρη βούλα.

Έτσι, η Ατλέτικο έφτασε τους 43 βαθμούς και συγκατοικεί ξανά στη κορυφή με την Μπαρτσελόνα, έχοντας 5 βαθμούς διαφορά από την Ρεάλ.

Πεντάρα η Σοσιεδάδ, ισοπαλία για Μπιλμπάο


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ξανά στην κορυφή η Ατλέτικο, καταιγιστική  η Σοσιεδάδ
Εντυπωσιακή εμφάνιση για την Σοσιεδάδ η οποία διέλυσε με 5-1 τη Μπέτις στο Ανοέτα και διατηρήθηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς.

Οι Βάσκοι ήταν καταιγιστικοί, παίρνοντας προβάδισμα στο 6’ με τον Αγκιρίτσε, και παρά την ισοφάριση της Μπέτις στο 19’ με τον Μολίνα, οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και «σφράγισαν» τη νίκη στην επανάληψη, με τους Ανσοτέγκι (55’) και Γκριζμάν (62’) .

Στο 85’ ο Αγκιρέτσε βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα, ενώ στο 85’ ο Τσάβι Πριέτο διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Από την άλλη, η Μπιλμπάο μετά την μεγάλη νίκη της απέναντι στη Μπαρτσελόνα, ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Σεβίλλη.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε μόλις στο 6ο λεπτό, καθώς οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 4’ με τον Μορένο, όμως δύο λεπτά μετά ο Σουσαέτα ισοφάρισε για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Στη συνέχεια, οι Βάσκοι πίεσαν για την ανατροπή έχοντας χαμένο πέναλτι με τον σκόρερ τους στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όμως τελικά δεν κατάφεραν να φύγουν με το «διπλό» από το Σάντσεθ Πιθχουάν».

Παρόλα αυτά, η Μπιλμπάο παρέμεινε στην 4η θέση με 30 βαθμούς, ενώ η Σεβίλλη συγκατοικεί στην 7η θέση με τη Χετάφε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.