Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Κέρδισε την Ίντερ η Νάπολι, ξέσπασε στη Σασουόλο η Γιουβέντους

Σέριε Α: Κέρδισε την Ίντερ η Νάπολι, ξέσπασε στη Σασουόλο η Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/12/2013 00:08
Η Νάπολι πήρε σπουδαία νίκη με 4-2 απέναντι στην Ίντερ στο «Σαν Πάολο» σε ένα ωραίο παιχνίδι με τα 5 από τα 6 γκολ να σημειώνονται στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Βάλτερ Ματσάρι επέστρεψε για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο «Σαν Πάολο», ωστόσο η πρώην ομάδα του Νάπολι τον «πλήγωσε», καθώς κέρδισε με 4-2 την Ίντερ και έφτασε τους 35 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Τρομερό πρώτο ημίχρονο, με την Νάπολι να παίρνει προβάδισμα μόλις στο 9ο λεπτό με τον Ιγκουαίν, τον Καμπιάσο να μειώνει στο 35’ για την Ίντερ, ωστόσο Μέρτενς (39’) και Τζεμαΐλι (41’) έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους «παρτενοπέι».

Οι «νερατζούρι» μείωσαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Ναγκατόμο και στην επανάληψη είχαν καλές στιγμές για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, χωρίς ωστόσο να καταφέρνουν να κερδίσουν τον Ράφαελ.

Στο 71’ ο Αλβάρεζ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη αφήνοντας με δέκα παίκτες τους φιλοξενούμενους, και τελικά ο Καγιεχόν στο 81’ «σφράγισε» τη νίκη για τη Νάπολι, η οποία είχε την ευκαιρία να βάλει και το «κερασάκι» στην τούρτα, με τον Πάντεφ όμως να αστοχεί από την άσπρη βούλα στις καθυστερήσεις.

Έτσι, η Νάπολι διατηρήθηκε στην 3η θέση με 35 βαθμούς, ενώ η ίντερ υποχώρησε στην 5η θέση με 28, καθώς νωρίτερα η Φιορεντίνα είχε πάρει τη νίκη με 3-0 απέναντι στη Μπολόνια.

Ξέσπασε στη Σασουόλο η Γιουβέντους


Σέριε Α: Κέρδισε την Ίντερ η Νάπολι, ξέσπασε στη Σασουόλο η Γιουβέντους
Από την άλλη, η Γιουβέντους πήρε την 8η συνεχόμενη νίκη της στη Σέριε Α, κερδίζοντας με 4-0 την Σασουόλο στο Τορίνο και αύξησε προσωρινά στους 6 τη διαφορά της από τη δεύτερη Ρόμα.

Λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό τους από το Τσάμπιονς Λιγκ, οι «μπιανκονέρι» ξέσπασαν στην Σασουόλο την οποία και κέρδισαν με 4-0, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κάρλος Τέβες ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ (15’, 28’, 68’).

Το άλλο τέρμα σημείωσε ο Πελούζο στο 28’, ο οποίος σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της «Γηραιάς Κυρίας».

Στα άλλα παιχνίδια, η Λάτσιο με δύο γκολ του Κλόζε κέρδισε με 2-0 τη Λιβόρνο, η Τζένοα με βασικό τον Φετφατζίδη ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Αταλάντα που «έκλεψε» το βαθμό της ισοπαλίας με γκολ στο 90+4’, ενώ η Σαμπντόρια πήρε «διπλό» με 1-0 στην έδρα της Κίεβο.

Τέλος, Πάρμα και Κάλιαρι έμειναν στο 0-0, ενώ το παιχνίδι της Μίλαν με τη Ρόμα (16/12, 21:45) κλείνει την «αυλαία» της 16ης αγωνιστικής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.