Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νότιγχαμ Φόρεστ: Ανακοινώθηκαν τα φιλικά με Ολυμπιακό και Ατρόμητο

Νότιγχαμ Φόρεστ: Ανακοινώθηκαν τα φιλικά με Ολυμπιακό και Ατρόμητο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/11/2022 22:47
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα με αντίπαλο τη Νότιγχαμ Φόρεστ στις 10 Δεκεμβρίου (19:00) στο Καραϊσκάκη, ενώ η αγγλική ομάδα γνωστοποίησε ότι θα δώσει και φιλικό με τον Ατρόμητο κεκλεισμένων των θυρών.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ θα πραγματοποιήσει προετοιμασία επί ελληνικού εδάφους τον Δεκέμβριο στου Ρέντη και σ’ αυτό το διάστημα θα δώσει δύο φιλικά, με Ολυμπιακό και Ατρόμητο.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ επιβεβαίωσε επίσημα το φιλικό με την ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 10 Δεκεμβρίου, ενώ οι «κόκκινοι» γνωστοποίησαν ότι θα δώσουν φιλικό κεκλεισμένων των θυρών με τους Περιστεριώτες.

Υπενθυμίζεται ότι η Νότιγχαμ είχε έρθει στην Ελλάδα και τον Ιούλιο του 2019 για να δώσει φιλικό προετοιμασίας με τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν τη νίκη με 3-0 χάρη σε γκολ του Μασούρα και δύο τέρματα του νυν παίκτη του ΟΦΗ, Γκερέρο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Το παιχνίδι θα γίνει στις 10 Δεκεμβρίου, στο «Γ. Καραϊσκάκης», στις 19.00.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.