Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ στους «16» του Λιγκ Καπ

Ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ στους «16» του Λιγκ Καπ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/11/2022 02:58
Ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ προέκυψε στην κλήρωση για τους «16» του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Δείτε όλα τα ζευγάρια, λίγο μετά τον τελικό του Μουντιάλ τα παιχνίδια!

Κέφια είχε η κληρωτίδα για τους «16» του Λιγκ Καπ Αγγλίας, καθώς έβγαλε μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ στο «Έτιχαντ». Πρόκειται για τις δύο πολυνίκεις του θεσμού με 8 και 9 τρόπαια αντίστοιχα αλλά και τις ομάδες που έχουν κατακτήσει τις πέντε τελευταίες διοργανώσεις.

Έτσι η Σίτι θα κληθεί μετά την περσινή φιναλίστ Τσέλσι να αποκλείσει και την περσινή νικήτρια της διοργάνωσης. Υπενθυμίζεται πως οι «πολίτες» νίκησαν με 2-0 την Τσέλσι στο «Έτιχαντ», ενώ η Λίβερπουλ χρειάστηκε τα πέναλτι για να αποκλείσει την Ντέρμπι Κάουντι.

Το μοναδικό άλλο ζευγάρι μεταξύ ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ είναι αυτό της Νιούκαστλ με την Μπόρνμουθ, όπου ο Έντι Χάουι θα βρεθεί απέναντι στην ομάδα της καρδιά του. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίξει εντός με την Μπέρνλι, η Νότιγχαμ εκτός με την Μπλάκμπερν, ενώ η Μπράιτον εκτός με την Τσάρλτον, την μοναδική ομάδα του Λονδίνου που συνεχίζει στη διοργάνωση μετά τους αποκλεισμούς των Άρσεναλ, Τότεναμ, Τσέλσι, Γουέστ Χαμ, Μπρέντφορντ και Κρίσταλ Πάλας.

Η μικρότερη ομάδα που συνεχίζει είναι η Τζίλιγχαμ της 4ης κατηγορίας, η οποία έκανε τη μεγάλη έκπληξη στον προηγούμενο γύρο αποκλείωντας την Μπρέντφορντ στα πέναλτι και στους «16» θα παίξει στην έδρα της Γουλβς, που έχει νέο προπονητή τον Γιουλέν Λοπετέγκι.

Ακόμα δεν υπάρχουν ακριβείς ημερομηνίες αλλά στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι τα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν την εβδομάδα που ξεκινάει στις 19 Δεκεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι οι αγώνες θα γίνουν μετά τον τελικό του Μουντιάλ στο Κατάρ (18/12) και πριν την επανέναρξη της Πρέμιερ Λιγκ την Boxing Day (26/12).

Τα ζευγάρια:


Γουλβς – Τζίλιγχαμ
Σαουθάμπτον - Λίνκολν Σίτι
Μπλάκμπερν – Νότιγχαμ Φόρεστ
Νιούκαστλ – Μπόρνμουθ
Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπέρνλι
ΜΚ Ντονς – Λέστερ
Τσάρλτον - Μπράιτον


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.