Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κορυφαίος μεσοεπιθετικός στην Τουρκία αναδείχθηκε ο Τάσος Μπακασέτας με την ψήφο των φιλάθλων!

Κορυφαίος μεσοεπιθετικός στην Τουρκία αναδείχθηκε ο Τάσος Μπακασέτας με την ψήφο των φιλάθλων!

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
10/11/2022 21:19
Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας, Τάσος Μπακασέτας, αναδείχθηκε κορυφαίος επιθετικός στην Τουρκία για την σεζόν 2021-22 σύμφωνα με την ψηφοφορία που διοργάνωσε η εφημερίδα «Fotomac» και στην οποία συμμετείχαν φίλαθλοι όλων των ομάδων.

Ο Έλληνας άσος ήταν κομβικός στην πορεία της Τραμπζονσπόρ προς την κατάκτηση του πρώτου της πρωταθλήματος μετά από 38 ολόκληρα χρόνια, ολοκληρώνοντας την σεζόν με εννέα γκολ και οκτώ ασίστ σε 43 εμφανίσεις, ενώ συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό και την τρέχουσα σεζόν, καθώς μέχρι στιγμής μετράει εννέα τέρματα και επτά ασίστ σε 20 συμμετοχές.

Οι φίλαθλοι των ανέδειξαν έτσι σε κορυφαίο μεσοεπιθετικό της Λίγκας, ενώ νωρίτερα ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες του πρωταθλήματος, όπως είχε ανακοινώσει η διοργνώτρια αρχή. Ο ίδιος ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν με ανάρτησή του στα social media, στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Παίζουμε ποδόσφαιρο για τους φιλάθλους. Για να τους κάνουμε ευτυχισμένους. Για τον εαυτό μας. Να παραμείνουμε παιδιά όσο μπορούμε. Για τους τίτλους και τις αναμνήσεις και εμπειρίες μιας ζωής.

Ένα ατομικό βραβείο είναι κάτι διαφορετικό, κάτι επιπλέον. Δεν περιλαμβάνεται ή δεν πρέπει να περιλαμβάνεται στο... εύρος των εργασιών μας, αλλά - ας είμαστε ειλικρινείς - είναι πάντα ευπρόσδεκτο.

Ειδικά όταν προέρχεται από ανθρώπους που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Από τους οπαδούς. Ο πυρήνας του αγαπημένου μας αθλήματος.

Γι' αυτό θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με ψήφισαν. Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη. Είχαμε μια καταπληκτική χρονιά, καταφέραμε να επιστρέψουμε το πρωτάθλημα στην Τραπεζούντα και είμαστε πραγματικά περήφανοι για αυτό.

Η επιτυχία - όπως το ποδόσφαιρο - είναι ένα ομαδικό άθλημα, επομένως αυτό το βραβείο ανήκει εξίσου στους συμπαίκτες μου, στο προπονητικό επιτελείο, στο διοικητικό συμβούλιο και σε όλους τους ανθρώπους πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας που εργάζονται σκληρά, ώστε παίκτες σαν εμένα να είναι ικανοί να σηκωθούν εδώ και να λάβουν οποιοδήποτε βραβείο.

Ευχαριστώ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.