Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δεν ξανάγινε: Η Μπόκα είδε πέντε κόκκινες στον τελικό και ο διαιτητής σφύριξε νωρίτερα τη λήξη! (video)

Δεν ξανάγινε: Η Μπόκα είδε πέντε κόκκινες στον τελικό και ο διαιτητής σφύριξε νωρίτερα τη λήξη! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/11/2022 02:58
Η Ρασίνγκ κατέκτησε το Τρόφεο Ντε Καμπεόνες απέναντι στην Μπόκα Τζούνιορς, με τον διαιτητή να σφυρίζει τη λήξη πριν το φινάλε του χρόνου αφού οι Χεϊνέζες έμειναν με… έξι παίκτες λόγω αποβολών!

Απίθανα πράγματα στον τελικό του Τρόφεο Ντε Καμπεόνες ανάμεσα σε Ρασίνγκ και Μπόκα Τζούνιορς, με τον διαιτητή να μοιράζει συνολικά 10 κόκκινες κάρτες!!! Η Ρασίνγκ που προηγούνταν ως τις καθυστερήσεις της παράτασης με 2-1 πήρε τη νίκη αφού η αντίπαλος της έμεινε με έξι παίκτες!

Η... βροχή των καρτών ξεκίνησε στις καθυστερήσεις της κανονικής διάρκειας, όπου με το σκορ στο 1-1 η Μπόκα ζήτησε πέναλτι για χέρι στην περιοχή. Ακολούθησε αψιμαχία ανάμεσα σε Βίγια και Καρμπονέρο και ο διαιτητής απέβαλε και τους δύο.

Ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση εκεί όπου η Μπόκα έμεινε με εννέα στο 100’ λόγω δεύτερης κίτρινης του Βαρέλα ο οποίος έριξε κλωτσιά στον Μορένο.

Η Ρασίνγκ εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και πέτυχε το 2-1 στο 118’ με τον Αλκαράθ. Ο άσος της Ρασίνγκ πανηγύρισε με χειρονομία μπροστά στους οπαδούς της Μπόκα με αποτέλεσμα να προκληθεί σύρραξη ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων. Ο σκόρερ αποβλήθηκε, το ίδιο και ο Αντβίκουλα της Μπόκα, η οποία έμεινε με οχτώ, ενώ κόκκινες είδαν άλλοι δύο παίκτες της, οι Ζαμπράνο και Πούλπο Γκονζάλες οι οποίοι όμως ήταν στον πάγκο. Εκτός ενδεκάδας ήταν και ο Γκαλβάν της Ρασίνγκ που επίσης αποβλήθηκε. Αξιοσημείωτο ότι αρκετοί παίκτες της Μπόκα που αγωνίζονταν εκείνη την ώρα γλίτωσαν αποβολή στη σύρραξη που προκλήθηκε, αφού ο Φιγκάλ έπιασε από τον αυτί τον Αλκαράθ, ο Σάινς επιχείρησε να κάνει το ίδιο στον σκόρερ της Ρασίνγκ ενώ ο Μπενεντέντο του πέταξε την μπάλα στο κεφάλι.

Ο διαιτητής έδωσε δέκα λεπτά καθυστερήσεις και το ματς συνεχίστηκε με εννέα εναντίον οχτώ, όχι για πολύ… Στο 120+2’ ο Φάμπρα πήρε δεύτερη κίτρινη για σκληρό φάουλ, αφήνοντας την Μπόκα με επτά, ενώ στο 120+4’ ο Μπενεντέντο έκανε χειρονομία στον διαιτητή και αποβλήθηκε και αυτός μέσω VAR. Αυτόματα ο ρέφερι σφύριξε τη λήξη αφού η Μπόκα δεν πληρούσε το νόμιμο ελάχιστο των επτά παικτών στον αγωνιστικό χώρο!

Η Ρασίνγκ κατέκτησε την κούπα σ' έναν από τους πιο επεισοδιακούς τελικούς της ιστορίαςκαι πανηγύρισε το δεύτερο τίτλο της στη διοργάνωση μετά από αυτόν του 2019 απέναντι στην Τίγκρε (τότε Τρόφεο Ντε Καμπεόνες Ντε Λα Σουπερλίγκα). Ο προπονητής της Μπόκα, Ούγκο Ιμπάρα που επίσης αποβλήθηκε, αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις μετά το παιχνίδι, το ίδιο και όλοι οι παίκτες της ομάδας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.