Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκαρσία - Σάκκαρη 2-0: Κατώτερη των προσδοκιών η Μαρία αποκλείστηκε εύκολα στα ημιτελικά του WTA Finals

Γκαρσία - Σάκκαρη 2-0: Κατώτερη των προσδοκιών η Μαρία αποκλείστηκε εύκολα στα ημιτελικά του WTA Finals

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
7/11/2022 00:58
Η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποίησε κακή εμφάνιση στον ημιτελικό του WTA Finals στο Τέξας και ηττήθηκε εύκολα από την Καρολίν Γκαρσία με 2-0 σετ (6-3, 6-1) σε μόλις 75 λεπτά.

Παρά το γεγονός ότι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε φτάσει αήττητη μέχρι την τετράδα -και μάλιστα δίχως να χάσει ούτε ένα σετ σε τρεις αναμετρήσεις-, δεν μπόρεσε να βρεθεί σε καλή μέρα κι έγινε έρμαιο στις ορέξεις της Γαλλίδας αντιπάλου της.

Πλέον η Γκαρσία θα περιμένει να μάθει την αντίπαλό της στον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα προκύψει από το ζευγάρι της Σφιόντεκ με τη Σαμπαλένκα.

Στο πρώτο σετ οι δύο τενίστριες ξεκίνησαν κρατώντας τα τρία πρώτα σέρβις γκέιμ τους, όμως στο τέταρτο η Γκαρσία έκανε το «μπρέικ».

Η αντίδραση της Σάκκαρη ήταν πολύ καλή, καθώς απάντησε με δικό της «σπάσιμο» για το 3-2. Ωστόσο δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια και η Γκαρσία προηγήθηκε με 4-2. Στη συνέχεια οι δύο αθλήτριες υπερασπίστηκαν το σερβίς τους και το πρώτο σετ έκλεισε με 6-3.

Θα περίμενε κανείς ότι η Σάκκαρη θα αντιδρούσε στο δεύτερο κομμάτι του αγώνα, προσπαθώντας να στείλει τον ημιτελικό σε τρίτο σετ.

Αυτό όμως όχι μόνο δεν συνέβη, αλλά είδε την Γκαρσία να ξεκινάει εντυπωσιακά και να παίρνει γρήγορο προβάδισμα με 4-0. Στο πέμπτο γκέιμ μείωσε σε 4-1 αλλά είχε μπροστά της ένα «βουνό» για να ανέβει.

Δεν τα κατάφερε και «λύγισε» με 6-2, μένοντας εκτός συνέχειας κι απογοητεύοντας, μια και είχε δημιουργήσει προσδοκίες για κάτι σπουδαίο και για μία πορεία ακόμα και μέχρι την κατάκτηση του τελευταίου τουρνουά της σεζόν.

Πλέον πάντως θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να δουλέψει σκληρά για τη νέα σεζόν που θα ξεκινήσει στις αρχές Γενάρη του 2023.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.