Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Άσχημη εμφάνιση και … δεύτερη θέση

Γιουρόπα Λιγκ: Άσχημη εμφάνιση και … δεύτερη θέση

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/12/2013 00:07
Την ευκαιρία να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου του έχασε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση ήρθε ισόπαλος 2-2 με την Άλκμααρ στην Τούμπα και θα έχει δυσκολότερο έργο στη φάση των «32» του Γιουρόπα. Προηγήθηκαν δύο φορές οι Ολλανδοί με τους Λαμ (31’) και Γκέρτερ (71’ πεν), ισοφάρισαν Λούκας (37’ πεν) και ο νεαρός Πόζογλου στις καθυστερήσεις.

Μπορεί ο νεαρός Πόζογλου να έγραψε το τελικό 2-2 με κεφαλιά στο 90+4’, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για τον ΠΑΟΚ ώστε να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου του, με την Άλκμααρ να ρίχνει στη δεύτερη θέση τον «δικέφαλο του Βορρά».

Οι γηπεδούχοι απογοήτευσαν με την εμφάνιση τους και στο 31’ έμειναν πίσω στο σκορ χάρη στο τέρμα του Λαμ. Ο Λούκας με πέναλτι έκανε το 1-1 στο 37’ δίνοντας ελπίδες στην ομάδα του Χουμπ Στέφενς, ωστόσο η εικόνα της ομάδας ήταν απογοητευτική, καθώς στη συνέχεια δυσκολεύτηκε να απειλήσει ουσιαστικά τους φιλοξενούμενους.

Έτσι, στο 71’ ο Γκέρτερ έβαλε ξανά μπροστά στην Άλκμαρ, «σφραγίζοντας» την πρώτη θέση για την ομάδα του, καθώς το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΟΚ ήταν να ισοφαρίσει στο φινάλε με κεφαλιά του Πόζογλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Λίνο, Βίτορ, Κατσουράνης, Τζιόλης, Λάζαρ, Κωνσταντινίδης (56’ Σκόνδρας), Στοχ (74’ Πόζογλου), Λούκας, Αθανασιάδης (64’ Νέτσιντ).

Άλκμααρ (Ντικ Άντβοκαατ): Ντε Βίντερ, Ράινεν, Χαπς, Χουντ, Λαμ, Γκουντελί, Γκέρτερ, Όβερτουμ (73’ Γιόχανσον), Μπέργκινς, Λιούις (54’ Γκούντμουνσον), Άντβιτς.

Η βαθμολογία:


1. Άλκμααρ 12

2. ΠΑΟΚ 12

3. Μακάμπι Χάιφα 5

4. Σαχτιόρ Καραγκάντι 2

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.