Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θέλει Γαλατασαράι στους «16» λόγω... Ντρογκμπά ο Μουρίνιο

Θέλει Γαλατασαράι στους «16» λόγω... Ντρογκμπά ο Μουρίνιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/12/2013 19:51
Σε ερώτηση για το ποια ομάδα προτιμάει στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ζοζέ Μουρίνιο απάντησε πως θέλει την Γαλατασαράι ώστε να επιστρέψει στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» ο Ντιντιέ Ντοργκμπά!

Η Γαλατασαράι είναι ανάμεσα στους πιθανούς αντιπάλους της Τσέλσι για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, και όπως τόνισε ο Μουρίνιο, θα είναι ξεχωριστό να επιστρέψει στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» ο Ιβοριανός επιθετικός:

«Η Γαλατασαράι είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, αλλά θα ήθελα ο Ντιντιέ να επιστρέψει εδώ για να νιώσει αυτό που ένιωσα εγώ. Του αξίζει να έρθει εδώ. Αξίζει μια υποδοχή ακόμα πιο θερμή κι από την δική μου επειδή αξίζει περισσότερα από εμένα.

Ξέρω τι ένιωσα και πιστεύω ότι αρμόζει και σε εκείνον. Οπότε ναι. Η Γαλατασαράι είναι δύσκολη. Αλλά θα ήθελα ο Ντιντιέ να επιστρέψει
» τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος παραδέχθηκε πως η Τσέλσι δεν είναι φαβορί για τον τίτλο:

«Η Μπάγερν είναι σε εξαιρετική κατάσταση με τους ίδιους παίκτες, η Μπαρτσελόνα είναι πάντα ισχυρή και η Ρεάλ είναι η ίδια ομάδα με πέρυσι έχοντας και τον Μπέιλ. Εμείς είμαστε ακόμα μακριά από τον τίτλο του φαβορί. Ας περάσουμε στα προημιτελικά και τότε θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.