Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: «Καθάρισαν» από νωρίς οι Θεσσαλονικείς

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: «Καθάρισαν» από νωρίς οι Θεσσαλονικείς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/11/2022 22:53
Ο ΠΑΟΚ με δύο γρήγορα γκολ (8’ Ίνγκασον, 10’ Σβαμπ πεν.) κέρδισε με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από δύο αγωνιστικές παίρνοντας βαθμολογική «ανάσα».

Εκμεταλλευόμενος το δυνατό του ξεκίνημα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα και πήρε την δεύτερη νίκη του στα επτά τελευταία (2-3-2), μειώνοντας στο -2 τη διαφορά από την τριάδα.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με τα γκολ των Ίνγκασον (8’) και Σβαμπ (10’ πεν.), έκτοτε η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε σωστή διαχείριση, δεν επέτρεψε στον αντίπαλο του να απειλήσει με αξιώσεις, ενώ είχε τρεις καλές στιγμές (όλες στο πρώτο μέρος) για να πετύχει ένα τρίτο τέρμα.

Χωρίς σουτ στο στόχο οι Ηπειρώτες που προσπάθησαν να αντιδράσουν στο δεύτερο μέρος αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν σημαντικά και έμειναν στην 9η θέση με 9 βαθμούς, ενώ επέκτειναν το αρνητικό σερί που τους θέλει να δέχονται γκολ σ' όλα τα παιχνίδια τους φέτος.

Το ματς:


Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών παιχνιδιού! Οι Θεσσαλονικείς έδειξαν από πολύ νωρίς τις διαθέσεις τους απειλώντας στο 2’ με σουτ του Ζίβκοβιτς το οποίο απέκρουσε ο Αθανασιάδης και έξι λεπτά μετά πήραν το προβάδισμα με κεφαλιά του Ίνγκασον έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Σοάρες. Πριν κοπιάσουν οι πανηγυρισμοί η ομάδα του Λουτσέσκου πέτυχε και δεύτερο γκολ, καθώς στο 8’ ο Ολιβέιρα ανατράπηκε από τον Σόρια στην περιοχή και ο Σβαμπ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 2-0 στο παιχνίδι.

Μετά το 2-0, οι γηπεδούχοι έριξαν το ρυθμό τους αλλά στο 23’ θα μπορούσαν να φτάσουν σ’ ένα τρίτο τέρμα, με τον Κωνσταντέλια όμως να μη βρίσκει εστία με πλασέ από καλή θέση. Ο ΠΑΣ Γιάννινα αδυνατούσε να κρατήσει μπάλα και να δημιουργήσει επικίνδυνες κατάστασεις, ενώ κινδύνευσε σε άλλες δύο περιπτώσεις με το 3-0 πριν το ημίχρονο. Στο 40’ ο Αθανασιάδης έκανε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Ολιβέιρα ενώ δύο λεπτά μετά ο Ίνγκασον αστόχησε με κοντινή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Σοάρες.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους Ηπειρώτες να επιχειρούσαν να κρατήσουν περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή τους. Μάλιστα στο 50’ πλησίασαν στο γκολ έστω και με δόση τύχης, αφού ο Ροσέρο επιχείρησε γύρισμα, με τη μπάλα και κοντράρει και να αλλάζει πορεία πηγαίνοντας στην εστία, ωστόσο ο Κοτάρσκι έκανε σωτήρια επέμβαση, αποσοβώντας το γκολ. Αυτό ήταν και ότι καλύτερο είχε να επιδείξει η ομάδα του Στάικου.

Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό στα πρώτα λεπτά αλλά μετά το 65' ο ΠΑΟΚ πάγωσε το ρυθμό και οδήγησε το ματς σε αργό τέμπο, έχοντας ξεκάθαρο στόχο να διατηρήσει το υπέρ του σκορ. Ο αγώνας κυλούσε χωρίς ευκαιρίες και το 2-0 δεν άλλαξε ως το φινάλε, με τους Θεσσαλονικείς να επιστρέφουν στις επιτυχίες μετά από δύο αγωνιστικές.

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης (64’ Νάσμπεργκ), Ρ. Σοάρες, Ντάντας, Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (70’ Φ. Σοάρες), Κωνσταντέλιας (79’ Μπίσεσβαρ), Ολιβέιρα (79’ Τόμας).

ΠΑΣ Γιάννινα (Θ. Στάικος): Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Μπιλμπάο, Λώλης (81’ Παμλίδης), Λιάσος (90+1’ Τσίρης), Ροσέρο (90+1’ Τσάβος), Φοφανά (46’ Μορέιρα), Μπάλαν (64’ Σταματελόπουλος).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.