Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάνει το Μουντιάλ και ο Τσίλγουελ

Χάνει το Μουντιάλ και ο Τσίλγουελ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/11/2022 15:32
Ο τραυματισμός του Μπεν Τσίλγουελ στο παιχνίδι της Τσέλσι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα του στερήσει την παρουσία του στο Μουντιάλ του Κατάρ, όπως ανακοίνωσε ο λονδρέζικος σύλλογος.

Όσκαρ ατυχίας για τον Μπεν Τσίλγουελ, ο οποίος ένα χρόνο μετά το σοβαρό τραυματισμό του, υπέστη νέο χτύπημα που δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί με την Εθνική Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Τσέλσι, ο 25χρονος διεθνής αριστερός μπακ υποβλήθηκε σε εξετάσεις μετά τον πρόβλημα που αποκόμισε στο δικέφαλο μηριαίο στο πρόσφατο παιχνίδι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι υπέστη σοβαρό τραυματισμό που δεν θα του επιτρέψει να ταξιδέψει στο Κατάρ.

Το μέγεθος της ζημιάς δεν έχει γίνει γνωστό, με ορισμένα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι ο διεθνής μπακ θα γλιτώσει τη χειρουργική επέμβαση αλλά γίνεται λόγος πως ο παίκτης θα χρειαστεί να μείνει στα πιτς για τρεις μήνες.

Το πλήγμα είναι πολύ μεγάλο τόσο για την Εθνική Αγγλίας όσο και για την Τσέλσι, καθώς πριν λίγο διάστημα είχε χτυπήσει και ο δεξιός Άγγλος μπακ, Ρις Τζέιμς ο οποίος θα χάσει και αυτός το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Τσέλσι βλέπει το ίδιο σενάριο να επαναλαμβάνεται, αφού περίπου στο ίδιο χρονικό σημείο είχε χάσει και πέρσι τους δύο βασικούς της ακραίους οπισθοφύλακες και αυτό της είχε κοστίσει αφού υπέπεσε σε αρκετά ανεπιτυχή αποτελέσματα που την έβγαλαν εκτός κούρσας τίτλου.

Το μήνυμα του Τσίλγουελ στα social media: «Μετά τον τραυματισμό μου στον πρόσθιο χιαστό σύνδεσμο, δούλεψα τόσο σκληρά για να βεβαιωθώ ότι ήμουν έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ήταν πάντα ένα όνειρό μου. Δυστυχώς, αυτό δεν θα είναι δυνατό μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων μου. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να επιστρέψω στην Τσέλσι το συντομότερο δυνατό. Ευχαριστώ για τα μηνύματα υποστήριξης».

Η φετινή σεζόν δεν εξελίσσεται καλά στην Τσέλσι από άποψη τραυματισμών, αφού ο Γκρέιαμ Πότερ χάνει ακόμα ένα βασικό στέλεχος με σοβαρό τραυματισμό μετά τους Ρις Τζέιμς, Ενγκολό Καντέ και Ουέσλι Φοφανά.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.