Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρουσάκης: «Να αναβληθεί το ντέρμπι, κίνδυνος για τους παίκτες οι κεραυνοί» (video)

Μαρουσάκης: «Να αναβληθεί το ντέρμπι, κίνδυνος για τους παίκτες οι κεραυνοί» (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
5/11/2022 14:38
Ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης πρότεινε την αναβολή του ντέρμπι «αιωνίων» της Κυριακής (6/11), λόγω της κακοκαιρίας που θα πλήξει την Αττική. Ποια η ενημέρωση της ΕΜΥ.

Η ισχυρή κακοκαιρία «Eva» είναι πιθανό να επηρεάσει το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο την προσεχή Κυριακή (6/11).

Μάλιστα, ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης πρότεινε την αναβολή του ντέρμπι τονίζοντας ότι θα είναι δύσκολη και η μετάβαση των οπαδών στο γήπεδο και πρόσθεσε ότι οι κεραυνοί που θα πέσουν θα θέσουν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών:

«Πιστεύω ότι θα έπρεπε να αναβληθεί γιατί θα μετακινηθεί πολύς κόσμος. Και δεν ξέρουμε πως θα είναι η κατάσταση του γηπέδου ακόμα αν θα υποχωρήσουν τα φαινόμενα. Υπολογίζουμε θα έχει πέσει πολύς όγκος νερού. Κατά τη δική μου γνώμη θα έπρεπε να αναβληθεί» ανέφερε στον OPEN και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Προσοχή και στους κεραυνούς. Ένας λόγος που θα μπορούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι εκτός από την δυσκολία μετακίνησης του κόσμου είναι και οι κεραυνοί. Έχουμε δει πολλές φορές κεραυνοί να χτυπάνε μέσα στα γήπεδα. Και να χτυπάνε παίκτες».

Από την πλευρά της η ΕΜΥ εμφανίζεται καθησυχαστική, αναφέροντας ότι: «Η Αττική θα επηρεαστεί κατά διαστήματα από αργά το βράδυ του Σαββάτου (05-11-2022) έως νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (06-11-2022)».

Η αναφορά στο ντέρμπι από το 07:20:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.