Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Πικέ ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα αλλά και το ποδόσφαιρο!

Ο Πικέ ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα αλλά και το ποδόσφαιρο!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
3/11/2022 20:10
Ο Ζεράρ Πικέ με ένα βίντεο που ανέβασε στα social media ανακοίνωσε πως το παιχνίδι με την Αλμερία το Σάββατο θα είναι το τελευταίο του στο «Καμπ Νου» με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» ενώ όπως όλα δείχνουν και το τελευταίο της καριέρας του σε αυτό το γήπεδο!

Ο 35χρονος αμυντικός αποτελεί γέννημα θρέμμα της ομάδας, έχει κατακτήσει μαζί της οκτώ πρωταθλήματα, τρία Τσάμπιονς Λιγκ και επτά Κύπελλα όμως ο χρόνος είναι αμείλικτος με όλους και έτσι ήρθε και η ώρα να πει και ο ίδιος αντίο στην αγαπημένη του ομάδα.

Ο Πικέ αποτέλεσε για χρόνια τον βασικό στόπερ της Μπαρτσελόνα αλλά και της εθνικής Ισπανίας ενώ ήταν για ένα διάστημα ένας από τους καλύτερους αμυντικούς του κόσμου. Τα τελευταία χρόνια όμως η απόδοση του δεν ήταν η ίδια, είχε χάσει τη θέση του και έτσι το τέλος του 2022 πήρε την απόφαση να «κρεμάσει» τα παπούτσια του καθώς όπως είπε δεν θέλει να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα πέρα από την Μπαρτσελόνα!

Το μήνυμα του Πικέ:

«Τις τελευταίες εβδομάδες και τους τελευταίους μήνες πολλοί είπαν πολλά για μένα αλλά δεν μίλησα. Τώρα θα μιλήσω όμως για μένα. Όπως πολλοί από εσάς ήμουν πάντα φίλαθλος της Μπαρτσελόνα. Γεννήθηκα σε μία οικογένεια που αγαπούσε το ποδόσφαιρο. Από μικρός δεν ήθελα να γίνει ποδοσφαιριστής αλλά παίκτης της Μπαρτσελόνα.

Σκέφτομαι εκείνο το παιδί τελευταία, αν μπορούσα να του πω ότι όλα του τα όνειρα θα γίνουν πραγματικότητα. Ότι θα παίξει στην Μπαρτσελόνα και θα κερδίσει κάθε πιθανό τρόπαιο. Ότι θα κατακτήσει Ευρωπαϊκό και Μουντιάλ, θα παίξει δίπλα σε σπουδαίους παίκτες και θα κάνει φίλους για μία ζωή.

Πέρασαν 25 χρόνια από τότε που μπήκα στην Μπαρτσελόνα. Έφυγα και γύρισα. Το ποδόσφαιρο και η Μπαρτσελόνα μου έδωσαν τα πάντα. Ήρθε η ώρα να βάλω τέλος σε αυτό το ταξίδι . Πάντα έλεγα ότι δεν θα υπάρξει άλλη ομάδα μετά την Μπαρτσελόνα και έτσι θα γίνει. Το Σάββατο θα είναι το τελευταίο παιχνίδι μου στο Καμπ Νου. Θα γίνει ένα φίλαθλος, θα υποστηρίζω την ομάδα και θα περάσω την αγάπη αυτή στα παιδιά μου, όπως έκανε η δική μου οικογένεια. Και με ξέρετε. Αργά ή γρήγορα θα επιστρέψω.»



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.