Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2022: Με Νάβας και Κάμπελ οι «εκλεκτοί» της Κόστα Ρίκα

Μουντιάλ 2022: Με Νάβας και Κάμπελ οι «εκλεκτοί» της Κόστα Ρίκα

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
3/11/2022 19:27
Η Κόστα Ρίκα ανακοίνωσε την 26μελη αποστολή της για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στο Κατάρ από τις 20/11 έως τις 18/12.

Οι «τίκος» θα λάβουν μέρος σε Μουντιάλ για έκτη φορά στην ιστορία τους και θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν το κατόρθωμα του 2014, όταν στα γήπεδα της Βραζιλίας είχαν φτάσει μέχρι τα προημιτελικά, μένοντας εκτός συνέχειας στα πέναλτι από την Ολλανδία κι ενώ νωρίτερα είχαν αποκλείσει στα πέναλτι την Ελλάδα.

Ο προπονητής Λουίς Φερνάντο Σουάρες γνωστοποίησε τους 26 ποδοσφαιριστές που επέλεξε. Τα ονόματα που ξεχωρίζουν φυσικά είναι του γκολκίπερ της Παρί Σεν Ζερμέν, Κέιλορ Νάβας, του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού Τζόελ Κάμπελ και του μεσοεπιθετικού Μπράιαν Ρουίς.

Υπενθυμίζεται ότι όλες οι ομάδες θα πρέπει να έχουν γνωστοποιήσει στα ρόστερ τους μέχρι τις 14/11. Η Κόστα Ρίκα έχει κληρωθεί στον πολύ δύσκολο πέμπτο όμιλο, καθώς θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Γερμανία, την Ισπανία και την Ιαπωνία.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Κέιλορ Νάβας, Εστέμπαν Αλβαράδο, Πάτρικ Σεκουέιρα

Αμυντικοί: Φρανσίσκο Κάλβο, Χουάν Πάμπλο Βάργκας, Κένταλ Γουάστον, Όσκαρ Ντουάρτε, Ντάνιελ Τσακόν, Κέισερ Φούλερ, Κάρλος Μαρτίνες, Μπράιαν Οβιέδο, Ρονάλντο Ματαρίτα

Μέσοι: Γέλτσιν Τεχέδα, Σέλσο Μπόρζες, Γιούστιν Σάλας, Ρόαν Γουίλσον, Ζέρσον Τόρες, Ντάγκλας Λόπες, Τζέβισον Μπένετ, Άλβαρο Σαμόρα, Άντονι Ερνάντες, Μπράντον Αγκιλέρα, Μπράιαν Ρουίς

Επιθετικοί: Τζόελ Κάμπελ, Άντονι Κοντρέρας, Γιόχαν Βενέγκας

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.