Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος από την Ομόνοια ο Λένον

Τέλος από την Ομόνοια ο Λένον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/10/2022 21:12
Παρελθόν από τον πάγκο της Ομόνοιας αποτελεί ο Νιλ Λένον λίγα λεπτά μετά την ήττα της ομάδας από την Νέα Σαλαμίνα που την άφησε στην 7η θέση του κυπριακού πρωταθλήματος.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Ομόνοια, καθώς η διοίκηση αποφάσισε να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Νιλ Λένον ακριβώς μετά τη λήξη του αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα που βρήκε την ομάδα να χάνει με 1-0 εντός και να μένει στην 7η θέση και στο -8 από την πρωτοπόρο Πάφο πριν το μεταξύ τους παιχνίδι το Σάββατο.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «η συνεχιζόμενη αγωνιστική αστάθεια και οι σημαντικές απώλειες βαθμών στο πρωτάθλημα, είναι οι κυριότεροι λόγοι που μας έκαναν να αποφασίσουμε τη λύση της συνεργασίας μας».

Η ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε πως έχουμε συμφωνήσει με τον κ. Νιλ Λένον να διακόψουμε τη συνεργασία μας.

Ο κ. Λένον ανέλαβε τον περασμένο Μάρτιο την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, σε μία δύσκολη χρονική συγκυρία και κατάφερε να μας οδηγήσει στην κατάκτηση του κυπέλλου και ακολούθως στην ιστορική πρόκρισή επί της KAA GENT και την είσοδό μας στους ομίλους του UEFA Europa League, όπου φτάσαμε κοντά σε ιστορικά αποτελέσματα απέναντι στη REAL SOCIEDAD και τη MANCHESTER UNITED.

Δυστυχώς, η συνεχιζόμενη αγωνιστική αστάθεια και οι σημαντικές απώλειες βαθμών στο πρωτάθλημα, είναι οι κυριότεροι λόγοι που μας έκαναν να αποφασίσουμε τη λύση της συνεργασίας μας.

Ο κ. Λένον έχει γράψει το όνομά του στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αξίζει τον σεβασμό και την αναγνώριση όλων μας. Οι δρόμοι μας χωρίζουν, όμως οι αναμνήσεις από τη συνεργασία μας θα μας ενώνουν για πάντα.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Λένον για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.