Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πήρε το «κλάσικο» η Ρεάλ και πέρασε μόνη στην κορυφή (video)

Πήρε το «κλάσικο» η Ρεάλ και πέρασε μόνη στην κορυφή (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/10/2022 19:10
Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε με 3-1 την Μπαρτσελόνα στην Μαδρίτη και πέρασε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, αφήνοντας στο -3 τους Καταλανούς. Βαλβέρδε (34’), Μπενζεμά (51’) και Ροντρίγκο (90+1’ πεν.) τα γκολ για τη «βασίλισσα», μείωσαν με Τόρες (82’) οι φιλοξενούμενοι που «άγγιξαν» το 2-2 στο 87’.

Μόνη στην κορυφή της Λα Λίγκα πέρασε η Ρεάλ Μαδρίτης μετά τη νίκη της στο «κλάσικο» κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Η «βασίλισσα» νίκησε με 3-1 τους Καταλανούς στην Μαδρίτη και ξέφυγε με +3 στην κορυφή, βάζοντας παράλληλα τέλος στο αήττητο για την ομάδα του Τσάβι.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και προηγήθηκαν στο 12ο λεπτό με τον Μπενζεμά. Μετά από εξαιρετική κάθετη του Κρόος, ο Βινίσιους βγήκε σε τετ-α-τετ, ο Τερ Στέγκεν τον νίκησε αλλά ο Γάλλος στράικερ πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Μετά το 1-0 η Ρεάλ έδωσε τη μπάλα στην Μπαρτσελόνα, η οποία «άγγιξε» το 1-1 στο 25’ αλλά ο Λεβαντόφσκι αστόχησε εξ επαφής μετά από γύρισμα του Ραφίνια.

Η Ρεάλ γλίτωσε την ισοφάριση και στο 35’ πέτυχε το 2-0 κόντρα στη ροή του παιχνιδιού με τρομερό σουτ του Βαλβέρδε από το ημικύκλιο της περιοχής. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, με την «βασίλισσα» να ήταν εξαιρετικά οργανωμένη μην επιτρέποντας στους Καταλανούς να δημιουργήσουν ρήγματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αντσελότι κατάφερε να «παγώσει» το ρυθμό στο παιχνίδι και το ματς κυλούσε δίχως κάτι ιδιαίτερο. Ωστόσο η είσοδος του Φάτι στο 73’ έδωσε επιθετική πνοή στην Μπαρτσελόνα και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο «κλάσικο». Στο 77’ οι φιλοξενούμενοι προειδοποίησαν με δυνατό σουτ του Φάτι που πέρασε λίγο άουτ και έξι λεπτά μετά μείωσαν σε 2-1 μετά από εξαιρετική ενέργεια του νεαρού εξτρέμ ο οποίος «σέρβιρε» το γκολ στον Φεράν Τόρες. Η ομάδα του Τσάβι συνέχιζε να πιέζει και στο 87’ το «Μπερναμπέου» «πάγωσε» προς στιγμήν, αφού το βολ πλανέ του Φάτι πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Λούνιν.

Το 2-2 δεν έγινε ποτέ και λίγο αργότερα η Ρεάλ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ροντρίγκο από τον Γκαρθία. Η παράβαση δόθηκε μέσω VAR και ο Ροντρίγκο με εύστοχο χτύπημα διαμόρφωσε το τελικό 3-1, «σφραγίζοντας» τη νίκη στην Ρεάλ.

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Λούνιν – Καρβαχάλ (89’ Ρούντιγκερ), Έντερ Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί – Μόντριτς (78’ Καμαβινγκά), Τσουαμενί, Κρόος – Βαλβέρδε, Μπενζεμά (89’ Ασένσιο), Βινίσιους Ζούνιορ (85’ Ροντρίγκο).

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν – Σέρτζι Ρομπέρτο, Κουντέ, Έρικ Γκαρθία, Μπάλντε (60’ Τζόρντι Άλμπα) – Ντε Γιονγκ, Μπουσκέτς (60’ Γκάβι), Πέδρι (83’ Κεσιέ) – Ραφίνια (60’ Φεράν Τόρες), Λεβαντόφσκι, Ντεμπελέ (74’ Φατί).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.