Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κλοπ: «Δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε οικονομικά την Σίτι, τρεις ομάδες στον κόσμο κάνουν ό,τι θέλουν»

Κλοπ: «Δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε οικονομικά την Σίτι, τρεις ομάδες στον κόσμο κάνουν ό,τι θέλουν»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/10/2022 19:40
Ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ τόνισε πως οι «κόκκινοι» δεν μπορούν να ανταγωνιστούν την οικονομική δύναμη της Μάντσεστερ Σίτι στις μεταγραφές.

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Κυριακή (16/10) την Μάντσεστερ Σίτι στο «Άνφιλντ» για την 11η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τους «κόκκινους» να βρίσκονται 13 βαθμούς πίσω από τους περσινούς πρωταθλητές.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στην μεταγραφή του Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος υπέγραψε στους «πολίτες» το καλοκαίρι και έχει σπάσει όλα τα κοντέρ σκοραρίσματος, τονίζοντας πως η ομάδα του και καμία άλλη δεν μπορεί να ανταγωνιστεί αυτή του Μάντσεστερ στις μεταγραφές:

«Κανείς δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την Μάντσεστερ Σίτι στις μεταγραφές. Έχεις την καλύτερη ομάδα στον κόσμο και πας και της προσθέτεις τον καλύτερο σέντερ φορ της αγοράς όσο και αν κοστίζει, απλά το κάνεις. Το μπορεί να κάνει η Λίβερπουλ; Δεν μπορούμε να δράσουμε όπως αυτοί, δεν είναι δυνατό».

«Υπάρχουν τρεις ομάδες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο που μπορούν να κάνουν ότι θέλουν οικονομικά»

Ο Γερμανός τεχνικός πρόσθεσε: «Υπάρχουν τρεις ομάδες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο που μπορούν να κάνουν ότι θέλουν οικονομικά. Είναι νόμιμο και όλα αυτά, εντάξει, αλλά μπορούν να κάνουν ότι θέλουν…», αναφερόμενος στους ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Σίτι από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, σε αυτούς της Νιούκαστλ από τη Σαουδική Αραβια και ενδεχομένως στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έχει ιδιοκτήτη από το Κατάρ.

Στη συνέχεια δήλωσε: «Εμείς από την πλευρά μας λέμε: "Χρειαζόμαστε αυτό και αυτό, πρέπει να κοιτάξουμε εδώ, να πάρουμε έναν νεαρό σε αυτή τη θέση, εδώ υπάρχει ένα ταλέντο". Αυτό πρέπει να κάνεις. Και τους ανταγωνίζεσαι. Πρέπει να τους συναγωνιστείς. Δεν είναι καθόλου πρόβλημα για μένα, είναι αυτό που είναι. Άκουσα τώρα ότι κάποιος στην Νιούκαστλ (σ.σ. ο αθλητικός διευθυντής Νταν Άσγουορθ) είπε ότι δεν υπάρχει ταβάνι στην ομάδα τους. Ναι, είναι απολύτως σωστός. Δεν υπάρχει ταβάνι στην Νιούκαστλ. Συγχαρητήρια. Αλλά κάποιοι άλλοι σύλλογοι έχουν ταβάνι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.