Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καντέ: Υποτροπή στον τραυματισμό του, δύσκολα θα προλάβει το Μουντιάλ

Καντέ: Υποτροπή στον τραυματισμό του, δύσκολα θα προλάβει το Μουντιάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/10/2022 17:13
Ο Ενγκολό Καντέ υπέστη υποτροπή στον τραυματισμό του και με τα τωρινά δεδομένα μοιάζει πολύ δύσκολο να προλάβει το Μουντιάλ του Κατάρ.

Άσχημα νέα για την Τσέλσι και την Εθνική Γαλλίας, καθώς ο Γκρέιαμ Πότερ επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι ο Ενγκολό Καντέ υπέστη υποτροπή στον τραυματισμό στο δικέφαλο μηριαίο, που τον έχει αφήσει εκτός από τα μέσα Αυγούστου.

Δημοσιεύματα στην Γαλλία υποστηρίζουν ότι ο διεθνής μέσος θα συνεχίσει εκτός δράσης για 4-5 εβδομάδες και είναι δύσκολο να προλάβει το Μουντιάλ του Κατάρ.

Όπως δήλωσε ο τεχνικός των «μπλε»: «Πρόκειται να δει έναν σύμβουλο το Σαββατοκύριακο. Είναι υποτροπή, δεν είναι καλά νέα, αλλά δεν μπορώ να σας δώσω τίποτα περισσότερο σε αυτό το στάδιο. Ιστορικά, υπάρχουν πράγματα που έχουν συμβεί και είναι ανησυχητικά, οπότε πρέπει να το ψάξουμε πολύ. Είναι μια υποτροπή σε αυτό το στάδιο αυτής της ανάρρωσης που είναι ανησυχητικό, αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πάρουμε τη σωστή διάγνωση, να λάβουμε τη σωστή συμβουλή και να προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε να επιστρέψει σε πλήρη φυσική κατάσταση και να απολαύσει το ποδόσφαιρό του».

Update (19:40): Δημοσιεύμα του The Athletic υποστηρίζει ότι ο 31χρονος κινδυνεύει να μείνει εκτός δράσης έως και τρεις μήνες, ενώ έχει ενδιαφέρον ποια θα είναι η αντίδραση της διοίκησης με δεδομένο ότι το συμβόλαιο του με την Τσέλσι εκπνέει το καλοκαίρι.

Τα νέα είναι άσχημα για τους Λονδρέζους που κινδυνεύουν να χάσουν για το επόμενο διάστημα και τον Ρις Τζέιμς μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την Μίλαν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.