Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φόβοι ότι θα χάσει το Μουντιάλ ο Τζέιμς

Φόβοι ότι θα χάσει το Μουντιάλ ο Τζέιμς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/10/2022 16:55
Εν αμφιβόλω τίθεται η συμμετοχή του Ρις Τζέιμς στο Μουντιάλ του Κατάρ μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε στο παιχνίδι της Τσέλσι με την Μίλαν. «Θα δει ειδικό» δήλωσε ο Πότερ.

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στην Τσέλσι και την Εθνική Αγγλίας όσον αφορά τον τραυματισμό του Ρις Τζέιμς. Ο διεθνής Άγγλος μπακ αποκόμισε πρόβλημα στο γόνατο στο ματς της Τρίτης (11/10) με την Μίλαν στο «Σαν Σίρο» και υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να χάσει το Μουντιάλ του Κατάρ.

Συγκεκριμένα αγγλικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η ζημιά στο γόνατο του Άγγλου άσου είναι πιο σοβαρή από τις αρχικές εκτιμήσεις και υπάρχει ενδεχόμενο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο τεχνικός της Τσέλσι, Γκρέιαμ Πότερ δήλωσε πως: «Θα δει έναν ειδικό μέσα στο σαββατοκύριακο άρα μέχρι να ενημερωθούμε, δεν μπορώ να πω κάτι δυστυχώς. Όλα θα είναι εικασίες».

Πρόκειται για μεγάλο πλήγμα στους Λονδρέζους καθώς ο 21χρονος αποτελεί τον κορυφαίο παίκτη τους μέχρι στιγμής, έχοντας πολύ μεγάλη συμβολή στο παιχνίδι της ομάδας. Παράλληλα, το ενδεχόμενο απουσίας του από το Μουντιάλ προκαλεί πονοκέφαλο στον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκέιτ, καθώς αμφίβολος λόγω τραυματισμού είναι και ο Κάιλ Γουόκερ, ενώ ο Αλεξάντερ-Άρνολντ πραγματοποιεί κακή σεζόν με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.