Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Astana Open: Υποκλίθηκε στην ανωτερότητα του Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς (video)

Astana Open: Υποκλίθηκε στην ανωτερότητα του Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
9/10/2022 14:56
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να αντισταθεί στον Νόβακ Τζόκοβιτς και ηττήθηκε με 2-0 σετ (3-6, 4-6), στον τελικό του Astana Open στο Καζακστάν.

Ο Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε μία εξαιρετική πορεία ολόκληρη την εβδομάδα, ωστόσο το «εμπόδιο» του Σέρβου σούπερ σταρ αποδείχθηκε ανυπέρβλητο, με τον «Τζόκερ» να σερβίρει σπουδαία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να φτάνει σχετικά εύκολα στην επικράτηση.



Ο 24χρονος Τσιτσιπάς δεν κατέκτησε λοιπόν τον δέκατο τίτλο της καριέρας του, όμως ο πολύπειρος Τζόκοβιτς έφτασε τους 90!



Όσον αφορά την εξέλιξη του τελικού, οι δύο τενίστες συμβάδιζαν περίπου μέχρι τα μισά του πρώτου σετ, εκεί όμως ο Σέρβος έκανε «μπρέικ» και κυριάρχησε απόλυτα κερδίζοντας το πρώτο κομμάτι του αγώνα με 6-3.



Παρόμοια η εικόνα και στο δεύτερο σετ. Στο 2-2 ο Τζόκοβιτς βρήκε το «μπρέικ» που έψαχνε και πήρε το προβάδισμα.



Ο 35χρονος ήταν εξαιρετικός πίσω από το σερβίς του και δίχως να απειληθεί πραγματικά έφτασε στο 6-4 και πανηγύρισε τη νίκη μαζί με την κατάκτηση του τίτλου στο Καζακστάν.



Ο Τζόκοβιτς παράλληλα εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο Nitto ATP FInals (13-20/11) στο Τορίνο, με τον Τσιτσιπά να τα έχει καταφέρει αρκετό καιρό νωρίτερα.





Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.