Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πλήγμα με Φοφανά στην Τσέλσι

Πλήγμα με Φοφανά στην Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/10/2022 20:13
Νοκ-άουτ για τέσσερις με έξι εβδομάδες τέθηκε ο Γουέσλι Φοφανά, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο δεξί γόνατο στο χθεσινό παιχνίδι της Τσέλσι με την Μίλαν.

Πύρρειος αποδείχθηκε η νίκη της Τσέλσι επί της Μίλαν (3-0) για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού ο Γκρέιαμ Πότερ θα στερηθεί για αρκετό διάστημα τις υπηρεσίες του Γουέσλι Φοφανά.

Ο Γάλλος στόπερ που σκόραρε το πρώτο γκολ στο παιχνίδι αποχώρησε λίγο πριν το ημίχρονο με ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί διάστρεμμα.

Το χρονικό διάστημα της απουσίας του υπολογίζεται σε τέσσερις με έξι εβδομάδες κι αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μην αγωνιστεί ξανά στους Λονδρέζους μέχρι την έναρξη του Μουντιάλ.

Υπενθυμίζεται ότι η Τσέλσι απέκτησε τον 21χρονο στόπερ λίγο πριν το φινάλε των μεταγραφών από την Λέστερ με ποσό-ρεκόρ το οποίο μαζί με τα μπόνους αγγίζει τα 88,5 εκατ. ευρώ. Μάλιστα πριν τις υπογραφές ο ποδοσφαιριστής είχε περάσει από ειδικές ιατρικές εξετάσεις στις ΗΠΑ λόγω του σοβαρού τραυματισμού που είχε υποστεί στην Λέστερ τον Αύγουστο του 2021 και είχε χάσει σχεδόν όλη την περσινή σεζόν. Τότε είχε υποστεί κάταγμα το αριστερό πόδι μετά από πολύ σκληρό μαράρκισμα σε φιλικό με την Βιγιαρεάλ. Το θετικό για την Τσέλσι είναι ότι το τωρινό πρόβλημα είναι στο δεξί πόδι και δε σχετίζεται με τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.