Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μέσι: «Σίγουρα το τελευταίο μου Μουντιάλ»

Μέσι: «Σίγουρα το τελευταίο μου Μουντιάλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/10/2022 19:12
Ο Λιονέλ Μέσι αποκάλυψε πως το Μουντιάλ του Κατάρ θα είναι το τελευταίο της καριέρας του σε συνέντευξη του σε Μέσο της Λατινικής Αμερικής.

Για το τελευταίο Μουντιάλ της καριέρας του προετοιμάζεται ο Λιονέλ Μέσι όπως δήλωσε ο ίδιος στο λατινοαμερικάνικο Star+.

«Αυτό θα είναι το τελευταίο μου Μουντιάλ. Σίγουρα. Έχω πάρει την απόφαση μου», δήλωσε ο «Λα Πούλγκα» ενώ σε ερώτηση για το αν θα γίνει προπονητής όταν κρεμάσει τα παπούτσια του, απάντησε: «Δεν θα γίνω προπονητής αλλά ο Ζιντάν είπε το ίδιο και μετά κέρδισε το Τσάμπιονς Λιγκ ως προπονητής».

Ο Μέσι που αποκάλυψε πως θα τον ενδιέφερε να ασχοληθεί με το άθλημα και μετά την απόσυρσή του, ρωτήθηκε για την αγωνιστική του κατάσταση λίγο διάστημα πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου: «Νιώθω καλά, σωματικά ήμουν ικανός να κάνω μια πολύ καλή προετοιμασία, κάτι που δε συνέβη την προηγούμενη χρονιά».

Σε ερώτηση για την πορεία της Αργεντινής στο Μουντιάλ του Κατάρ, δήλωσε: «Μετράω αντίστροφα για το Μουντιάλ, η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ένα μικρό άγχος. Βρισκόμαστε σε μια πολύ καλή περίοδο, έχουμε ένα πολύ δυνατό γκρουπ παικτών αλλά τα πάντα μπορούν να συμβούν. Τα παιχνίδια είναι όλα πολύ δύσκολα. Δεν είναι πάντα τα φαβορί αυτά που κερδίζουν ή κάνουν πορείες αντίστοιχες των προσδοκιών που υπάρχουν. Δεν είμαστε στα πρώτα φαβορί, υπάρχουν ομάδες που είναι πάνω από εμάς, αλλά η Αργεντινή θα βρίσκεται πάντα ψηλά στη λίστα λόγω της ιστορίας της».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.