Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin – Super Challenges με μεγάλα έπαθλα*!

bwin – Super Challenges με μεγάλα έπαθλα*!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/10/2022 00:02
«Διπλό» ελληνικό ενδιαφέρον σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ συγκεντρώνει απόψε η αγωνιστική δράση. Πρεμιέρα κάνει η EuroLeague, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Ρεάλ Μαδρίτης. Την πρώτη του νίκη κόντρα στην Κάραμπακ, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ψάχνει ο Ολυμπιακός στο Europa League.

bwin – Τα Super Challenges* σε άλλο επίπεδο!

Να… σπάσει το ρόδι

Έπειτα από τρεις ήττες και μία ισοπαλία σε Super League και Europa League, ο Ολυμπιακός την Κυριακή νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο κι επέστρεψε στις επιτυχίες. Ο Μίτσελ στην επιστροφή του στον πάγκο των «ερυθρόλευκων», θέλει να συνδυάσει και το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο, επίσης με μία επιτυχία. Οι πρωταθλητές Ελλάδας, υποδέχονται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Κάραμπακ, για την 3 η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Οι ήττες από Ναντ και Φράιμπουργκ, εντός κι εκτός έδρας αντίστοιχα, έφεραν… πίσω την προσπάθεια του Ολυμπιακού για πρόκριση. Απόψε και με τη βοήθεια του κόσμου τους οι παίκτες του Μίτσελ, θέλουν να μπουν κι εκείνοι δυνατά στο «παιχνίδι» της ευρωπαϊκής τους συνέχειας. Τέσσερις σερί νίκες μετρά σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη, η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν.bwin – Τα παρκέ της EuroLeague υποδέχονται τους κορυφαίους του αθλήματος κι εσύ τους βλέπεις σε Live Streaming*!

Ώρα EuroLeague

Σε Ελλάδα, Γαλλία, Ισραήλ, Ισπανία και Γερμανία «χτυπά» απόψε η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Οι κορυφαίες ομάδες του αθλήματος στην Ευρώπη, θα πατήσουν παρκέ αυτό το διήμερο, για την 1 η αγωνιστική του φετινού… μαραθώνιου! Ο Παναθηναϊκός, των πολλών
μεταγραφών, νέου προπονητή έχει το δύσκολο έργο να υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Ρεάλ Μαδρίτης στη φετινή του πρεμιέρα. Ενισχυμένη η «βασίλισσα» με τις μεταγραφές των Σέρχι Ροντρίγκεθ και Μάριο Χεζόνια, να δίνουν «βάθος» στο ήδη «πλούσιο» ρόστερ της ομάδας του Ματέτο Τσους, που έχει το δύσκολο έργο να αναπληρώσει τον εκπληκτικό, Πάμπλο Λάσο.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις