Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι κορυφαίοι αγώνες του Champions League με ενισχυμένες αποδόσεις και 0% γκανιότα*

Οι κορυφαίοι αγώνες του Champions League με ενισχυμένες αποδόσεις και 0% γκανιότα*

Συντάκτης: Agones team
Agones team
5/10/2022 15:06
Ο πρώτος γύρος της φάσης των ομίλων του Champions League ολοκληρώνεται με καθοριστικές αναμετρήσεις με φόντο τη μάχη της πρόκρισης.

Κομβικό ματς διεξάγεται στο Λονδίνο. Η Τσέλσι υποδέχεται τη Μίλαν (22:00), με μοναδικό στόχο την πρώτη της νίκη στον 5ο όμιλο, ώστε να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση (1β.). Ο Γκρέιαμ Πότερ γνωρίζει πως για να φτάσουν στο στόχο τους οι «μπλε» θα πρέπει να παρουσιάσουν βελτιωμένη εικόνα στα μετόπισθεν, όπου εδώ και οκτώ σερί ματς δέχονται σταθερά γκολ. Απ’ την πλευρά τους, οι «ροσονέρι» είναι πρωτοπόροι στον όμιλο (4β.) και ξέρουν πως αν καταφέρουν να διευρύνουν το αήττητο εκτός έδρας σερί τους (2-3-0), θα κάνουν το καθοριστικό βήμα για την παρουσία τους στα νοκ άουτ.

Τσέλσι – Μίλαν 1:1.74 X:3.90 2:4.80


Την ίδια ώρα (22:00), στην Ανδαλουσία σκληρή μάχη αναμένεται ανάμεσα στη Σεβίλλη και την Ντόρτμουντ για τον 7ο όμιλο. Οι Βεστφαλοί με τρεις βαθμούς έχουν πλεονέκτημα για την πρόκριση, ωστόσο πρέπει να διώξουν τον «εφιάλτη» των εκτός έδρας αγώνων (τρεις σερί ήττες). Οι γηπεδούχοι, με τον Ζουλιέν Λοπετέγι να παίζει το… κεφάλι του, έχουν μόλις ένα βαθμό κι αν θέλουν να έχουν πιθανότητες θα πρέπει επιτέλους να αξιοποιήσουν το «Σάντσεθ Πιχθουάν» όπου φέτος είναι κάκιστοι (1-1-3).

Σεβίλλη – Ντόρτμουντ 1:2.85 X:3.50 2:2.45


Ντέρμπι πρωτιάς γίνεται στη Λισαβόνα. Η Μπενφίκα υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν (22:00) για τον 8ο όμιλο. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή με έξι βαθμούς κι αν υπάρξει νικητής αυτόματα θα αποκτήσει μεγάλο πλεονέκτημα για την πρόκριση και την πρώτη θέση. Τόσο οι «αετοί», όσο και οι Παριζιάνοι παραμένουν αήττητοι από το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς σε όλες τις διοργανώσεις. Εντυπωσιακές είναι επίσης οι επιδόσεις της Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ», με επτά διαδοχικές νίκες ανεξαρτήτως θεσμού, ενώ η πρωταθλήτρια Γαλλίας μετράει έξι σερί «διπλά».

Μπενφίκα – Παρί Σεν Ζερμέν 1:4.15 Χ:4.30 2:1.77


Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Το Champions League όπως θα ήθελες να είναι...

*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ
**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.