Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βραζιλία: Υποβιβάστηκε η πρωταθλήτρια Φλουμινένσε, φινάλε με σοκαριστικά  επεισόδια!

Βραζιλία: Υποβιβάστηκε η πρωταθλήτρια Φλουμινένσε, φινάλε με σοκαριστικά επεισόδια!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/12/2013 00:48
Η περσινή πρωταθλήτρια Βραζιλίας Φλουμινένσε υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία, καθώς η νίκη της με 2-1 στην έδρα της Μπαία δεν ήταν αρκετή για να γλιτώσει τον υποβιβασμό. Σοκαρίστηκα επεισόδια στη αναμέτρηση Ατλέτικο Παραναένσε - Βάσκο ντα Γκάμα!

Έναν χρόνο πριν, η Φλουμινένσε τερμάτιζε στην κορυφή του πρωταθλήματος, ωστόσο πλέον βρίσκεται στην δεύτερη κατηγορία, καθώς η νίκη της με 2-1 στην έδρα της Μπαία δεν ήτα αρκετή, αφού στο άλλο παιχνίδι η Κοριτίμπα πήρε «διπλό» στην έδρα της Σάο Πάουλο (1-0).

Από την άλλη, η Πορτουγκέζα του Ντιόγκο έμεινε στην κατηγορία, καθώς ήρθε ισόπαλη 0-0 στην έδρα της κόντρα στην Γκρέμιο, η Κρισιούμα σώθηκε παρά την ήττα με 3-0 από τη Μποταφόγκο, ενώ η Ατλέτικο Μινέιρο έμεινε στο 2-2 κόντρα στη Βιτόρια, με τον Ροναλντίνιο να επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον τραυματισμό του και να πετυχαίνει και τα δύο τέρματα της ομάδας του.

Σοβαρά επεισόδια στο Ατλέτικο Παραναένσε - Βάσκο ντα Γκάμα


Βραζιλία: Υποβιβάστηκε η πρωταθλήτρια Φλουμινένσε, φινάλε με σοκαριστικά  επεισόδια!
Το πρωτάθλημα στην Βραζιλία δυστυχώς ολοκληρώθηκε με σοβαρά επεισόδια στη αναμέτρηση Ατλέτικο Παραναένσε - Βάσκο ντα Γκάμα, καθώς στο 17ο λεπτό οι οπαδοί των δύο ομάδων μετέτρεψαν τις κερκίδες σε ρινγκ!

Μάλιστα όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της Βάσκο ντε Γκάμα, Αντόνιο Περάλτα, ένας οπαδός είναι σε κωματώδη κατάσταση ενώ σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα Μέσα της χώρας, άλλοι δύο είναι επίσης σοβαρά τραυματισμένοι και υπάρχουν φόβοι για τη ζωή τους!

Το ματς ήταν καθοριστικό και για τις δύο ομάδες, καθώς οι γηπεδούχοι έψαχναν νίκη για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο Κόπα Λιμπερταδόρες και οι φιλοξενούμενοι προκειμένου να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Εν τέλει, η στρατιωτική αστυνομία επενέβη, έστω και αργά, με ένα ελικόπτερο να προσγειώνεται στο χορτάρι, βάζοντας τέλος στα επεισόδια!

Το παιχνίδι ξεκίνησε μία ώρα μετά τη διακοπή, με την Ατλέτικο Παραναένσε να παίρνει τη νίκη με 5-1 χάρη σε χατ-τρικ του Έντερσον, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πάρουν το εισιτήριο για το Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ οι φιλοξενούμενοι τον... δρόμο για την δεύτερη κατηγορία.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.