Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Επιστροφή στις νίκες με «τεσσάρα» για Παναθηναϊκό

Σούπερ Λιγκ: Επιστροφή στις νίκες με «τεσσάρα» για Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/12/2013 23:08
Στην καλύτερη του εφετινή εμφάνιση, ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα με το εμφατικό 4-0 της Καλλονής στο ΟΑΚΑ και επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής. Δύο γκολ ο Πράνιτς, από ένα Μπέργκ και Αμπέντ.

Παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, ο Παναθηναϊκός είχε ένα εύκολο βράδυ απέναντι στην Καλλονή την οποία και κέρδισε με 4-0 στο ΟΑΚΑ, ενώ θα μπορούσε να είχε τελειώσει το παιχνίδι με μεγαλύτερο προβάδισμα αν ήταν πιο προσεκτικός, με τον Καρέλη να σπαταλάει αρκετά τετ-α-τετ με τον Χογκ!

Σε μεγάλη μέρα βρέθηκε ο Μπεργκ ο οποίος «σέρβιρε» το πρώτο γκολ στον Πράνιτς (29’), ενώ ο ίδιος με λόμπα στο 43’ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους «πράσινους».

Η Καλλονή προσπάθησε στο δεύτερο μέρος να επιστρέψει στο ματς και θα τα είχε καταφέρει εάν ο Λεοζίνιο δεν σπαταλούσε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να μειώσει σε 2-1.

Έτσι, στο 67’ ο Πράνιτς με δυνατό σουτ «σφράγισε» τη νίκη για τον Παναθηναϊκό, με τον Αμπέντ να βάζει το «κερασάκι» στην τούρτα στις καθυστερήσεις για το τελικό 4-0.

Με τη νίκη τους οι «πράσινοι» έφτασαν τους 24 βαθμούς και βρίσκονται στην 4η θέση, ενώ από την άλλη η Καλλονή που τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μαρσέλο στο 83’, γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα και υποχώρησε στην 8η με 18 βαθμούς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.