Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: «Γκέλα» και -8 για Νάπολι, δεν έφτανε ο Μπαλοτέλι στη Μίλαν

Σέριε Α: «Γκέλα» και -8 για Νάπολι, δεν έφτανε ο Μπαλοτέλι στη Μίλαν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/12/2013 23:57
Απομακρύνεται η πρώτη θέση για την Νάπολι, καθώς οι «παρτενοπέι» ήρθαν ισόπαλοι 3-3 με την Ουντινέζε στο «Σαν Πάολο» και είδαν την διαφορά τους από τη πρωτοπόρο Γιουβέντους να εκτοξεύεται στους 8 βαθμούς! Νέα «γκέλα» για Μίλαν, 2-2 με Λιβόρνο.

Το μυαλό της στην Άρσεναλ φαίνεται να είχε η Νάπολι, η οποία παρότι προηγήθηκε δύο φορές κόντρα στην Ουντινέζε, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν ισάριθμες φορές και να φύγουν με έναν πολύτιμο βαθμό από το «Σαν Πάολο».

Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, χάρη στα δύο προσωπικά γκολ του Πάντεφ (38’, 41’), όμως η Ουντινέζε κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με το αυτογκόλ του Φεντερίκο Φερνάντες στο 45’ και το τέρμα του Μπρούνο Φερναντές στο 70’.

Ένα λεπτό μετά ο Τζεμαϊλί έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τη Νάπολι, όμως στο 80’ ο Μπάστα διαμόρφωσε το τελικό 3-3, με τον κόσμο στις εξέδρες να αποδοκιμάζει το σύνολο του Μπενίτεθ στη λήξη της αναμέτρησης, καθώς πλέον οι «παρτενοπέι» βρίσκονται στο -8 από την κορυφή.

Νέα «γκέλα» για Μίλαν


Σέριε Α: «Γκέλα» και -8 για Νάπολι, δεν έφτανε ο Μπαλοτέλι στη Μίλαν
Μπορεί ο Μάριο Μπαλοτέλι να πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για τη Μίλαν, η οποία «πέταξε» ξανά βαθμούς καθώς ήρθε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Λιβόρνο και παραμένει στη μέση της βαθμολογίας.

Ο Ιταλός φορ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του στο 7’, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να γυρίσουν το σκορ με τα γκολ των Σιλιγκράντι (26’) και Παουλίνιο (58’).

Στο 83’ ο «Σούπερ Μάριο» «χτύπησε» ξανά αφού κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 με όμορφη εκτέλεση , όμως ο ίδιος στη συνέχεια δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την ανατροπή, σημαδεύοντας με «κεραυνό» το οριζόντιο δοκάρι του Μπάρντι.

Έτσι, οι «ροσονέρι» έφτασαν τους 18 βαθμούς και βρίσκονται στην 8η θέση της βαθμολογίας και πλέον επικεντρώνονται στον «τελικό» με τον Άγιαξ για την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.