Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet – Κορυφαίο live και ειδικά για κάθε φάση στο Nations League!

Sportingbet – Κορυφαίο live και ειδικά για κάθε φάση στο Nations League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/9/2022 14:16
Φινάλε απόψε για την Εθνική στο Nations League. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποδέχεται την Βόρεια Ιρλανδία στο «Γεώργιος Καμάρας», για την 6η αγωνιστική του 2ου γκρουπ της League C. Ξεχωρίζει το ντέρμπι της Ιβηρικής, ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Ισπανία να «μονομαχούν» για την κατάκτηση της 1 ης θέσης στο 2 ο γκρουπ της League A.

Sportingbet – Build A Bet* στο Nations League!

Φινάλε με νίκηΜε μία ακόμα επιτυχία και τους τρεις βαθμούς, θέλει να κλείσει τις υποχρεώσεις η Εθνική στο φετινό Nations League, όπου αντιμετωπίζει την Βόρεια Ιρλανδία στο «Γεώργιος Καμάρας». Η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ πήρε άριστα στο 2 ο γκρουπ της League C. Aπό την 4 η αγωνιστική εξασφάλισε την 1η θέση και την άνοδο στην League B, αλλά και την παρουσία της στο τρίτο… μονοπάτι των μπαράζ για το EURO 2024. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είχε χάσει βαθμό μέχρι το Σάββατο, όπου ηττήθηκε εκτός έδρας από την Κύπρο με 1-0. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δε θέλει να κλείσει μια επιτυχημένη πορεία με δύο σερί ήττες, κι αυτό ήταν το μήνυμα που πέρασε στους παίκτες ο Ουρουγουανός προπονητής. Η Βόρεια Ιρλανδία προέρχεται από σπουδαία ανατροπή με 2-1 κόντρα στο Κόσοβο. Ωστόσο, ο κίνδυνος του υποβιβασμού στην League D είναι ορατός, καθώς θα έχει το «μυαλό» της στην αναμέτρηση Κόσοβο – Κύπρος, όπου ισοβαθμεί με την ομάδα από το νησί της Αφροδίτης.

Sportingbet – Priceboosts κάθε μέρα!

Ντέρμπι… μεγαθήριων

Αναμέτρηση που θα μπορούσε να είναι τελικός Ευρωπαϊκού ή Παγκοσμίου Κυπέλλου θα διεξαχθεί απόψε στο «Estádio Municipal de Braga», με την Πορτογαλία να φιλοξενεί την Ισπανία. Το κίνητρο μεγάλο και για τις δύο ομάδες, καθώς κρίνεται η 1 η θέση στο γκρουπ, που οδηγεί στα τελικά του Nations League. Η ομάδα του Σάντος έχει το πλεονέκτημα πως μπορεί να παίξει για δύο αποτελέσματα, καθώς έχει αποκτήσει διαφορά δύο βαθμών από τη «Φούρια Ρόχα».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις