Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin – Σούπερ προσφορά* στο Nations League!

bwin – Σούπερ προσφορά* στο Nations League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/9/2022 14:14
Απόψε θα «γράψει» το φινάλε της η Εθνική ομάδα στην εξαιρετική πορεία που κατέγραψε στο Nations League. Ντέρμπι στην Ιβηρική, ανάμεσα σε Πορτογαλία και Ισπανία, με… φόντο την κορυφή του 2 ου ομίλου της League Α.

bwin – Priceboosts κάθε μέρα!

Αυλαία με χαμόγελα

Η Εθνική ομάδα ξεκίνησε με… γκάζι την πορεία της στον 2 ο όμιλο της League C του Nations League. Κατάφερε να νικήσει σε όλες τις αναμετρήσεις, κερδίζοντας έτσι την άνοδο της στην αμέσως επόμενη κατηγορία. Δεύτερο «μπόνους» που έκανε δικό του το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, είναι πως θα πάρει μέρος στα μπαράζ για τη συμμετοχή της στη τελική φάση του EURO 2024, σε περίπτωση που μείνει εκτός από την προκριματική φάση! Απόψε στο «Γεώργιος Καμάρας», οι παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ, θα παίξουν κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία. Ο στόχος διπλός. Να ολοκληρωθεί με νίκη η πορεία, που μόνο καλά στοιχεία άφησε στη γαλανόλευκη, αλλά και να… σβηστεί η κακή εμφάνιση και η ήττα το Σάββατο από την Κύπρο.bwin – Nations League με μοναδική προσφορά*!

Ντέρμπι κορυφής

Η μάχη για την κατάληψη της 1 ης θέσης στον 2 ο όμιλο της League A, καλά κρατεί! Πορτογαλία και Ισπανία στην 6 η αγωνιστική και στο φινάλε της φάση των ομίλων, θ’ αναμετρηθούν στην Μπράγκα. Όποια εθνική επικρατήσει στο ντέρμπι της Ιβηρικής θα πάρει και την πρώτη θέση. Το πλεονέκτημα έχουν οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος που… βολεύονται και με την ισοπαλία. Η Πορτογαλία έχει 10 βαθμούς και είναι μόνη πρώτη, την ώρα που η «φούρια ρόχα» είναι στο -2.

Καταλυτικά για την εικόνα του ομίλου, ήταν τα αποτελέσματα της 5 ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Ελβετία με 2-1, ενώ οι Πορτογάλοι διέλυσαν 4-0 την Τσεχία στην Πράγα. Έτσι οι «Os Navegadores», εκμεταλλεύτηκαν την ήττα της Ισπανίας και την προσπέρασαν!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή
βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις