Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στο -4 η Λεβερκούζεν, στο… καναβάτσο η Ντόρτμουντ

Στο -4 η Λεβερκούζεν, στο… καναβάτσο η Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/12/2013 21:34
Τεράστια νίκη με 1-0 στην έδρα της Ντόρτμουντ πήρε η Λεβερκούζεν με αποτέλεσμα να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση και στο -4 από τη Μπάγερν, ενώ αντίθετα οι Βεστφαλοί βρίσκονται πλέον στο -10 από την κορυφή, ισοβαθμώντας στην 3η θέση με τη Γκλάντμπαχ!

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει στη Μπουντεσλίγκα η Λεβερκούζεν, η οποία πήρε σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Ντόρτμουντ με 1-0 χάρη στο τέρμα του Χέουνγκ Μιν Σον στο 18’, παρέμεινε στο -4 από την πρωτοπόρο Μπάγερν και έριξε στο καναβάτσο τους Βεστφαλούς που βρίσκονται πλέον 10 βαθμούς μακριά από την κορυφή!

Προβληματική εμφάνιση από τη Ντόρτμουντ, καθώς η ομάδα του Γιούργκεν Κλόπ δεν κατάφερε να βρει απάντηση στο γκολ του Ν.Κορεάτη άσου των φιλοξενούμενων, ενώ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που ξεκίνησε και πάλι βασικός, είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90+1’ για διαμαρτυρία.

Αρκετά νευρά είχε προς το φινάλε της αναμέτρησης, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονταν για αντιαθλητικά μαρκαρίσματα των φιλοξενούμενων, που μάλιστα έμειναν με δέκα παίκτες στο 80’ λόγω αποβολής του Σπάχιτς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.