Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντσελίγκα: Διέλυσε τη Βέρντερ η Μπάγερν, Γκλάντμπαχ  για… σεντόνι

Μπουντσελίγκα: Διέλυσε τη Βέρντερ η Μπάγερν, Γκλάντμπαχ για… σεντόνι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/12/2013 19:45
Τι και αν ο Άριεν Ρόμπεν απουσίαζε λόγω τραυματισμού; Η Μπάγερν ήταν καταιγιστική απέναντι στη Βέρντερ διαλύοντας την με 7-0 στην έδρα της, και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στη Γερμανία.

Με τον Φρανκ Ριμπερί να βρίσκεται σε μεγάλη μέρα, η Μπάγερν διέλυσε τη Βέρντερ με 7-0 και διατηρήθηκε με 7 βαθμούς διαφορά στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα.

Τον χορό των γκολ άνοιξε στο 21’ ο Λουκίμια, ο οποίος μετά από γύρισμα του Ριμπερί έστειλε τη μπάλα στην εστία της ομάδας του για το 1-0. Στη συνέχεια, Βαν Μπούιτεν (27’) και ΡΙμπερί (38’) ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ στην επανάληψη, Μάντζουκιτς (60’) και Μίλερ (68’) έβαλαν και αυτοί το όνομα τους στον πίνακα των σκόρερ.

Οι ορέξεις της Μπάγερν φάνηκαν στο γεγονός πως ο Γκουαρντιόλα έβγαλε στο 76’ τον μέσο Τιάγκο Αλκάνταρα για να βάλει στο ματς τον επιθετικό Πισάρο (!), με τους Ριμπερί (82’) και Γκέτσε (90’) να διαμορφώνουν το τελικό 7-0!

Νίκησε και βλέπει σεντόνι η Γκλάντμπαχ


Μπουντσελίγκα: Διέλυσε τη Βέρντερ η Μπάγερν, Γκλάντμπαχ  για… σεντόνι
Η Γκλάντμπαχ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι για την 4η θέση απέναντι στη Σάλκε, καθώς παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από τους «βασιλικούς μπλε», έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη με 2-1 που της επιτρέπει να διευρύνει τη διαφορά της στο +7 από την 5η θέση.

Η Σάλκε μπήκε καλύτερα στο ματς και άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Φάρμαν που κέρδισε στο 17’ ο Κέβιν-Πρινς Μπόατεγκ.

Ωστόσο στη συνέχεια, η Γκλάντμπαχ πίεσε και δεν άργησε να ισοφαρίσει με γκολάρα του Ραφαέλ στο 25ο λεπτό.

Η φάση που έκρινε τελικά το παιχνίδι έγινε στο 44’, όταν μετά από σουτ του Κρούζε στην περιοχή, η μπάλα βρήκε στο υψωμένο χέρι του Χέβεντες, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να αποβάλει τον άσο της Σάλκε και να δώσει πέναλτι για τους γηπεδούχους.

Ο Κρούζε ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, κάνοντας το 2-1, το οποίο παρέμεινε μέχρι το φινάλε, καθώς στην επανάληψη οι δύο τερματοφύλακες πραγματοποίησαν εξαιρετικές επεμβάσεις και δεν επέτρεψαν να σημειωθεί άλλο τέρμα στην αναμέτρηση.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, το Αμβούργο ηττήθηκε στην έδρα του με 1-0 από την Άουγκσμπουργκ, η Χόφενχαιμ πήρε «διπλό» με 2-1 στην έδρα της Άιντραχτ, ενώ η Στουτγκάρδη κέρδισε με 4-2 το Αννόβερο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.