Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

H FA κατηγορεί τον Ρονάλντο για ανάρμοστη συμπεριφορά και τον απειλεί με τιμωρία έως και δύο αγωνιστικών

H FA κατηγορεί τον Ρονάλντο για ανάρμοστη συμπεριφορά και τον απειλεί με τιμωρία έως και δύο αγωνιστικών

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
23/9/2022 18:59
«Μπλεξίματα» έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το περιαστατικού του περασμένου Απριλίου όταν και έσπασε στο κινητό ενός ανήλικου φιλάθλου μετά από το ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Έβερτον.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κριστιάνο Ρονάλντο, κατηγορήθηκε για ανάρμοστη συμπεριφορά από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FA) επειδή έσπασε πετώντας στο έδαφος, το τηλέφωνο ενός έφηβου φιλάθλου, μετά την ήττα από την Έβερτον την περασμένη σεζόν.

Ο Ρονάλντο, ζήτησε συγγνώμη από τον 14χρονο οπαδό μέσω των social media μετά το περιστατικό, το οποίο έγινε μετά την ήττα της Γιουνάιτεντ με 1-0 στο «Γκούντισον Παρκ» τον Απρίλιο. Η μητέρα του αγοριού είπε ότι το χέρι του γιου της μελάνιασε από το κτύπημα και ότι η οθόνη του τηλεφώνου του είχε σπάσει και δεν δέχτηκε την συγγνώμη του Πορτογάλου.



«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατηγορήθηκε για παραβίαση του Κανονισμού Ε3 της FA για ένα περιστατικό που έλαβε χώρα μετά τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Πρέμιερ Λιγκ εναντίον της Έβερτον το Σάββατο 9 Απριλίου 2022.Η συμπεριφορά του επιθετικού μετά το τελευταίο σφύριγμα ήταν ακατάλληλη και/ή βίαιη» ανέφερε η FA σε ανακοίνωσή της.

Η Γιουνάιτεντ έκανε γνωστό ότι θα στηρίξει τον Ρονάλντο στην υπερασπιστική του γραμμή απέναντι στην κατηγορία, αφού ο Πορτογάλος σταρ απειλείται με χρηματικό πρόστιμο ύψους 12.000 λιρών και ποινή τιμωρίας 2 αγωνιστικών.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.