Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Ελβετία απαγορεύει στους παίκτες της να πανηγυρίζουν σχηματίζοντας τον αλβανικό αετό

Η Ελβετία απαγορεύει στους παίκτες της να πανηγυρίζουν σχηματίζοντας τον αλβανικό αετό

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
23/9/2022 18:37
Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ελβετίας απαγόρευσε στους παίκτες της να πανηγυρίζουν σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό.

Οι Γκρανίτ Τζάκα και Τζερντάν Σακίρι είχαν πανηγυρίσει με αυτόν τον τρόπο στον αγώνα με την Σερβία για το Μουντιάλ του 2018, με αποτέλεσμα να ξεσηκώσουν τις αντδράσεις των Σέρβων και να τιμωρηθούν από την UEFA με 10.000 ευρώ πρόστιμο.

Ο επικεφαλής του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ελβετίας, για να αποφευχθεί κάτι αντίστοιχο και φέτος, ξεκαθάρισε στους ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας, πως απαγορεύεται να πανηγυρίσουν με τρόπο που μπορεί να προκαλέσει την αντίδραση του αντιπάλου.

«Δεν θέλουμε να στείλουμε κανένα πολιτικό ή θρησκευτικό μήνυμα. Δεν πρέπει να υπάρχουν λόγια, χειρονομίες και καμία γενική συμπεριφορά που προκαλεί. Όταν ζητωκραυγάζουμε, είναι για να δείξουμε τη χαρά μας, αυτό είναι σημαντικό. Αλλά δεν πρέπει να είμαστε προκλητικοί», είναι το ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει του μεταξύ τους αγώνα για το Μουντιάλ του 2022, όπου οι δύο χώρες κληρώθηκαν ξανά μαζί.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.