Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Nations League: Ντέρμπι πρωτιάς στο Ζάγκρεμπ με 3.15

Nations League: Ντέρμπι πρωτιάς στο Ζάγκρεμπ με 3.15

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/9/2022 15:33
Η δράση στο Nations League επιστρέφει με σημαντικά παιχνίδια σε κάθε όμιλο και σε όλες τις κατηγορίες!

Στο πρόγραμμα της Πέμπτης το μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στο Group 1 της League A. Κροατία και Δανία συγκρούονται στο 'Maksimir' του Ζάγκρεμπ, με φόντο την πρωτιά του ομίλου.

Οι φιλοξενούμενοι φτάνουν στο ματς με τον αέρα της κορυφής. Στους εννέα βαθμούς, με γκολ 6-3, είναι η ομάδα που έχει δείξει το πλέον συνετό αγωνιστικό πρόσωπο στη διαδικασία. Η Δανία κέρδισε δύο φορές την Αυστρία, πήρε μεγάλη εκτός έδρα νίκη στη Γαλλία και η μοναδική της ήττα είναι από την Κροατία στο 'Parken'. Σε ένα ματς που με βάση την εικόνα άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία, αλλά δεν βρήκε απάντηση στο γκολ του Πάσαλιτς.Η 'Hrvatska' ξεκίνησε την προσπάθεια της με ήττα-σοκ εντός έδρας και το βαρύ 0-3 από την Αυστρία. Στη συνέχεια όμως πήρε τέσσερις βαθμούς απέναντι στη Γαλλία, νίκησε τη Δανία και σκαρφάλωσε στη 2η θέση με επτά βαθμούς και γκολ 3-4. Ομάδα με πλούσιο ταλέντο, σκληρό χαρακτήρα και μοναδικό μειονέκτημα την αφέλεια που την χαρακτηρίζει κάποιες φορές στην αντιμετώπιση των αναγκών ενός αγώνα.

Μεγάλο ματς στο Ζάγκρεμπ, θα έχει μπόλικη σκοπιμότητα και τακτική. Η πίεση είναι στην πλευρά των γηπεδούχων, η Δανία έχει την άνεση δύο αποτελεσμάτων και οι λεπτομέρειες θα κρίνουν το αποτέλεσμα. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & over 3,5 κάρτες στο ματς σε απόδοση 3.15 στο Bet Builder της Stoiximan.

Την ίδια ώρα και στον ίδιο όμιλο, Γαλλία και Αυστρία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο 'Stade de France'. Με έναν πολύ διαφορετικό στόχο από αυτόν που θα περίμεναν οι 'τρικολόρ' στη διοργάνωση.

Μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν έχει νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές στο Group 1! Μετράει δύο εντός έδρας ήττες από Δανία, Κροατία και δύο ισοπαλίες εκτός έδρας. Μια στη Βιέννη και μια στο Ζάγκρεμπ. Αυτό το 0Ν-2Ι-2Η με γκολ 3-5, τοποθετεί τη Γαλλία στην τελευταία θέση του ομίλου!

Η Αυστρία έκανε το κομμάτι της στην πρεμιέρα απέναντι στην Κροατία, η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη. Πιστώνεται τον βαθμό στο πρώτο ματς με τους Γάλλους, όμως οι δύο ήττες από τη Δανία της έκοψαν τα φτερά και τον ενθουσιασμό. Είναι στην 3η θέση με τέσσερις βαθμούς και θα παλέψει για την αποφυγή του υποβιβασμού στην League B της διοργάνωσης.

Σενάριο με το οποίο φλερτάρει το πολυδιαφημισμένο και γεμάτο σταρ ρόστερ της Γαλλίας, αν δεν πάρει το τρίποντο στο Σεντ Ντενί! Μοιάζει παρατραβηγμένο είναι η αλήθεια και ο πληγωμένος εγωϊσμός της παγκόσμιας πρωταθλήτριας ψάχνει μια ικανοποίηση. Το ειδικό στοίχημα να κερδίσει η Γαλλία και στα δύο ημίχρονα σε απόδοση 3.00 στη Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.