Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin – Επιστροφή* στοιχήματος στο Nations League!

bwin – Επιστροφή* στοιχήματος στο Nations League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/9/2022 00:02
Ζάγκρεμπ, Παρίσι, Βρυξέλλες και Βαρσοβία. Οι τέσσερις πόλεις που απόψε θα «τραβήξουν» πάνω τους τα φώτα του ευρωπαϊκού ποδόσφαιρου.

bwin – Κάθε μέρα έπαθλα* στα Virtual Sports!

Στα... σχοινιά η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια

Μία από τις ομάδες που έχουν απογοητεύσει με την παρουσία τους, στους ομίλους του Nations League, είναι η Γαλλία. Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια μετρά μόλις δύο βαθμούς στον 1ο όμιλο της League A και πλέον απόψε θα παίξει για να διατηρήσει τη θέση στην κορυφαία τάξη της διοργάνωσης. Δύο ήττες, δύο ισοπαλίες και τέρματα 3-5, είναι ο απολογισμός της ομάδας του Ντιντιέ Ντεσάν. Αντίπαλος της στο Παρίσι είναι η Αυστρία. Οι φιλοξενούμενο βρίσκονται κι αυτοί σε δύσκολη θέση, καθώς απέχουν μόλις δύο βαθμούς από τους «τρικολόρ». Όμως έχουν μία σπουδαία ευκαιρία. Να πάρουν αποτέλεσμα που ταυτόχρονα θα διατηρήσει την ομάδα στην League Α και θα «ρίξει» κατηγορία τους γηπεδούχους!bwin – Build A Bet* στο Nations League!

Ματσάρα στο Ζάγκρεμπ

Ένα ακόμα μεγάλο ματς θα διεξαχθεί απόψε στα γήπεδα της Ευρώπης. Η Κροατία αντιμετωπίζει στο «Maksimir» τη Δανία, σε ματς για την 5 η αγωνιστική του 1 ου ομίλου. Οι «ερυθρόλευκοι» με τρεις νίκες και μία ήττα ηγούνται του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη οι γηπεδούχοι έχουν μία σπουδαία ευκαιρία με νίκη να βρεθούν μόνοι πρώτοι. Η πρωτοπόρος του 4 ου ομίλου Ολλανδία παίζει στην έδρα της Πολωνίας. Οι «οράνιε» έχουν αξιοσημείωτη παρουσία στο Nations League, όντας αήττητοι με 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 11-6 τέρματα! Η Πολωνία, σε καμία περίπτωση δεν… έθελξε με την πορεία, ωστόσο με δική της νίκη και ήττα της Ουαλίας στην έδρα του Βελγίου, τότε θα διατηρηθεί στη League Α. Οι «δράκοι» φιλοξενούνται στις Βρυξέλλες από τους «κόκκινους διάβολους», που βρίσκονται στο κυνήγι της πρώτης θέσης και της Ολλανδίας.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις