Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε τον Τσίμπσαχ ο Ιωνικός

Ανακοίνωσε τον Τσίμπσαχ ο Ιωνικός

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
21/9/2022 14:09
Ο Ιωνικός ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Ραμάν Τσίμπσαχ ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Ο 29χρονος άσος αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν στον Απόλλωνα Σμύρνης με τον οποίο πραγματοποίησε συνολικά 13 συμμετοχές.

Μετά τον υποβιβασμό όμως της «Ελαφριάς Ταξιαρχίας» έμεινε ελεύθερος και έτσι ο Ιωνικός κινήθηκε για την απόκτηση του. Ο Γκανέζος μέσος μετράει 94 συμμετοχές στην Σέριε Α' ενώ έχει φορέσει δύο φορές τη φανέλα της πατρίδας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ραμάν Τσίμπσαχ αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στον Απόλλωνα Σμύρνης, με τη φανέλα του οποίου έγραψε 13 εμφανίσεις από τον Φεβρουάριο και έπειτα που αποκτήθηκε.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπέσεμ Γιουνάιτεντ της Γκάνας και στη συνέχεια αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής των Σασουόλο και Γιουβέντους. Το 2012 η Πάρμα ξόδεψε 1,7 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει, ενώ έναν χρόνο αργότερα η Σασουόλο έδωσε 5 εκατ. ευρώ για να τον κάνει ξανά δικό της!

Έχει αγωνιστεί επίσης σε Φροζινόνε, Μπενεβέντο, Γκαζιαντέπ και Μπόχουμ, ενώ είναι δυο φορές διεθνής με την εθνική Γκάνας. Μεταξύ άλλων έχει 94 συμμετοχές στη Serie A, οι 72 εξ αυτών ως βασικός!

Η οικογένεια του Ιωνικού καλωσορίζει τον Ραμάν Τσίμπσαχ και του εύχεται να έχει καλή τύχη και υγεία στη νέα σεζόν»



Photo Credits: www.ionikosfc.gr

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.