Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μίτσελ και επίσημα στον Ολυμπιακό!

Μίτσελ και επίσημα στον Ολυμπιακό!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
21/9/2022 13:04
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την επιστροφή του Μίτσελ στην ομάδα με τον Ισπανό τεχνικό να υπογράφει το συμβόλαιο του.

Ο Μίτσελ έφτασε στην Ελλάδα το μεσημέρι της Τρίτης και το βράδυ της ίδιας μέρας είχε συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι δύο πλευρές είχαν έρθει ούτως ή άλλως νωρίτερα σε συμφωνία και το μόνο που απέμενε ήταν οι τυπικές διαδικασίες για την έναρξη της συνεργασίας τους.

Έτσι ο Ισπανός κόουτς επιστρέφει με κάθε επισημότητα στον Πειραιά έπειτα από 7.5 χρόνια προκειμένου να επαναφέρει και πάλι τους πρωταθλητές Ελλάδας στο δρόμο των επιτυχιών.

Το όνομα του ακουγόταν από τη στιγμή της απόλυσης του Κορμπεράν, ο ίδιος έδειξε πρόθυμος και διαθέσιμος για να γυρίσει στην ομάδα με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και πέτυχε μεγάλες ευρωπαϊκές νίκες και έτσι η επιστροφή είναι επίσημη.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επιστροφή του Ισπανού προπονητή Μίτσελ. Ο 59χρονος, γεννημένος στις 23 Μαρτίου 1963, επιστρέφει στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ με τον οποίο έγραψε σελίδες δόξας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο άλλοτε θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Ισπανίας καθοδήγησε τον Ολυμπιακό για μια χρυσή διετία (4/2/13 – 6/1/15), κατά την οποία σε 91 παιχνίδια είχε απολογισμό 65 νίκες, έντεκα ισοπαλίες και 15 ήττες.

Κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (2012-2013, 2013-2014) και ένα κύπελλο (2012-2013), ενώ οδήγησε την ομάδα σε ορισμένες από τις σπουδαιότερες νίκες της στην Ευρώπη απέναντι σε αντιπάλους όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Γιουβέντους, η Μπενφίκα και η Άντερλεχτ. Με τον Μίτσελ στα ηνία οι πρωταθλητές έφτασαν στους «16» του Champions League, την αγωνιστική περίοδο 2013-2014. Το όνομά του έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ένδοξη ιστορία του Θρύλου μας.

Ο Μίτσελ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τη Ράγιο Βαγιεκάνο και ακολούθησαν τα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης, στα οποία εργάστηκε τόσο ως διευθυντής όσο και ως προπονητής της Castilla. Το 2009 ανέλαβε τη Χετάφε, εν συνεχεία τη Σεβίλλη και μετά τον Ολυμπιακό. Μετά την αποχώρησή του από την Ελλάδα δούλεψε στη Μαρσέιγ, στη Μάλαγα, στην Πούμας (Μεξικό) και ξανά στη Χετάφε»




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.