Κωνσταντινίδης: «Μπαίνω, εάν υπαχθεί ο Άρης στο άρθρο 99»

Κωνσταντινίδης: «Μπαίνω, εάν υπαχθεί ο Άρης στο άρθρο 99»

Αφορά τον αγώνα ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΡΗΣ


Ο υποψήφιος επενδυτής του Άρη, Γιάννης Κωνσταντινίδης εξέφρασε μέσω γραπτής επιστολής την επιθυμία του να εμπλακεί στα διοικητικά της ΠΑΕ, εφόσον αυτή καταφέρει να πει στη ρύθμιση οφειλών του άρθρου 99!

Ο υποψήφιος επενδυτής, Γιάννης Κωνσταντινίδης επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του για τον Άρη, αποκάλυψε ότι συζητά για δύο μήνες για να «μπει» στην ΠΑΕ, ωστόσο κάτι τέτοιο θα γίνει μόνο εάν αυτή καταφέρει να μπει στη ρύθμιση οφειλών του άρθρου 99!

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Κωνσταντινίδη:

Αθήνα 6/12/2013

«Παρότι μέχρι σήμερα ουδέποτε έχω ασχοληθεί διοικητικά με οποιαδήποτε δραστηριότητα στον αθλητικό χώρο, μετά από συζητήσεις με φίλους και συνεργάτες μου ευαισθητοποιήθηκα από τη μάχη που δίνει ο ιστορικός ΑΡΗΣ για την αγωνιστική και οικονομική του επιβίωση. Μετέφερα στη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, με την οποία συζητώ εδώ και δύο μήνες, την επιθυμία για τη συμμετοχή μου στην εταιρεία τόσο μετοχικά όσο και διοικητικά. Συγχρόνως κατέθεσα την πρόθεσή μου να βοηθήσω με κάθε τρόπο την επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Επεσήμανα στους ανθρώπους της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ότι για να εξυγιανθεί οικονομικά η ομάδα θα πρέπει να οριοθετηθούν και να ρυθμιστούν τα χρέη της εταιρείας. Η δικαστική προσφυγή για την υπαγωγή στο άρθρο 99
δυστυχώς δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Σήμερα, όμως, με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος των πιστωτών της ΠΑΕ αποδέχονται τη ρύθμιση των οφειλών, θα πρέπει να επιδιωχθεί εκ νέου.

Αντιλαμβάνομαι την αγωνία της διοίκησης, των φιλάθλων και των οπαδών του ΑΡΗ, ωστόσο πρέπει να αντιληφθούν όλοι ότι για να γυρίσει σελίδα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και να συνεχίσει την ιστορική πορεία της πρέπει να απεμπλακεί οριστικά από τα βάρη και τα λάθη του παρελθόντος

Το ενδιαφέρον μου για μετοχική και διοικητική παρουσία μου στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ παραμένει αμείωτο και εκτιμώ ότι η συμμετοχή μου θα συμβάλει στην οριστική εξυγίανση της ΠΑΕ και στην αγωνιστική της ανάταση.

Η προσπάθεια είναι δύσκολη, αλλά είμαι αισιόδοξος. Περισσότερα για τους στόχους και τα σχέδια μου θα δημοσιοποιήσω κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, η οποία θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα.

Με σεβασμό στους φιλάθλους του ΑΡΗ
Στοιχεία για τον αγώνα: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΡΗΣ
1Χ2OverUnder1X12X2
1.803.054.002.201.401.131.241.73
Ημ. 1Ημ. ΧΗμ. 2GoalNo Goal
2.351.804.501.851.60
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
2.351.704.5025.00

Σχολιασμός

1 σχόλιο:

στις 06/12/2013 19:55
Β'ΕΘΝΙΚΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΡΙΑΝΟΠΑΙΔΑ..

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Παίξε Online Στοίχημα

    Δοκίμασε μία από τις παρακάτω δοκιμασμένες και νόμιμες Ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες: