Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μανωλάς: «Δεν γνωρίζω τίποτα για Νιούκαστλ»

Μανωλάς: «Δεν γνωρίζω τίποτα για Νιούκαστλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/12/2013 00:13
Για το ενδεχόμενο μεταγραφής του στη Νιούκαστλ μίλησε σε αγγλικό Μέσοο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος τόνισε πως δεν γνωρίζει τίποτα για το ενδιαφέρον της αγγλικής ομάδας, παρά μόνο ότι γράφεται στις εφημερίδες.

Ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Νιούκαστλ η οποία θα να κινηθεί για την απόκτηση στόπερ μετά την αναμενόμενη αποχώρηση του Κολοτσίνι.

Ωστόσο, ο Έλληνας άσος μιλώντας στην ιστοσελίδα «tyneandwear.sky.com» δήλωσε πως δεν γνωρίζει τίποτα για το ενδιαφέρον της Νιούκαστλ, υπογραμμίζοντας πως τα πάντα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό:

«Δεν γνωρίζω τίποτα σχετικά με το θέμα, μόνο ό,τι διαβάζω στις εφημερίδες. Ανήκω στον Ολυμπιακό. Έχω ακόμη τρία χρόνια συμβολαίου με τον σύλλογο, οπότε είναι στο χέρι του Ολυμπιακού αν θέλει να συμβεί το οτιδήποτε με την Νιούκαστλ. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Μανωλάς.

Στο ίδιο δημοσίευμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή του Ολυμπιακού, Πιέρ Ισά, που ξεκαθαρίζει πως ο παίκτης είναι χαρούμενος στους «ερυθρόλευκου» και πως τα περί ενδιαφέροντος της Νιούκαστλ είναι απλά εικασίες:

«Ο Μανωλάς είναι πολύ χαρούμενος στην ομάδα και προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Υπάρχει ενδιαφέρον για πολλούς παίκτες μας, ωστόσο την δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα να πούμε.

Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες, θέλουμε να κρατήσουμε όλους τους καλύτερους ποδοσφαιριστές μας. Όλοι οι παίκτες μας είναι ευχαριστημένοι εδώ στον σύλλογο. Τα περί Μανωλά και Νιούκαστλ είναι απλά και μόνο εικασίες
», τόνιε ο Ισά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.