Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» ο Παναθηναϊκός, προβάδισμα ο Απόλλωνας

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» ο Παναθηναϊκός, προβάδισμα ο Απόλλωνας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/12/2013 22:51
Με πρωταγωνιστές τους Καρέλη και Κλωναρίδη που πέτυχαν από ένα γκολ και μία ασίστ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 του Ηρακλή Ψαχνών στη Λεωφόρο, μετατρέποντας τη ρεβάνς σε τυπική διαδικασία. Προβάδισμα για Απόλλωνα

Με το ένα πόδι στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος βρίσκεται ο Παναθηναϊκός ο οποίος χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση, κέρδισε άνετα με 3-0 τον Ηρακλή Ψαχνών στη Λεωφόρο.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 34’ με το παρθενικό γκολ του Δώνη στους «πράσινους», ενώ στην επανάληψη «καθάρισαν» την νίκη μέσα σε δύο λεπτά με τους Κλωναρίδη και Καρέλη.

Αρχικά ο πρώτος στο 57’ νίκησε με πλασέ τον Αθανασόπουλο, ενώ δύο λεπτά μετά ο Καρέλης με «οβίδα» διαμόρφωσε το τελικό 3-0 το οποίο ουσιαστικά στέλνει τον Παναθηναϊκό από τώρα στους «8» του Κυπέλλου, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ολυμπιακού Βόλου και Αστέρα Μαγούλας.

Η διαδικαστικού χαρακτήρα ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 15 Ιανουαρίου στα Ψαχνά.

Προβάδισμα για Απόλλωνα


Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» ο Παναθηναϊκός, προβάδισμα ο Απόλλωνας
Προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» πήρε και ο Απόλλωνας Σμύρνης ο οποίος επικράτησε με 3-1 της Νίκης Βόλου στη Ριζούπολη.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» μπορεί να παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες, ωστόσο κατάφερε να πάρει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης. Το σκορ άνοιξε στο 29’ ο Μπλάζεκ, όμως η Νίκη Βόλου κατάφερε να απαντήσει στο 37’ με τον Σεϊμάν.

Ωστόσο στη συνέχεια ο Μπάρκογλου με δύο προσωπικά γκολ στο 42’ και στο 64’ χάρισε τη νίκη και το προβάδισμα στον Απόλλωνα.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 16 Ιανουαρίου στο Πανθεσαλλικό Στάδιο του Βόλου, εκεί όπου πλέον η Νίκη Βόλου καλείται να ανατρέψει το σκορ εάν θέλει να προκριθεί στους «8» του θεσμού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.