Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κορμπεράν: «Δεν υπάρχουν φαβορί σ’ αυτό το επίπεδο»

Κορμπεράν: «Δεν υπάρχουν φαβορί σ’ αυτό το επίπεδο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/9/2022 21:05
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλος Κορμπεράν διαφώνησε με τον τεχνικό της Ναντ πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι το φαβορί, ξεκαθαρίζοντας πως σ’ αυτό το επίπεδο δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» εν όψει του αυριανού (8/9) αγώνα με την Ναντ για την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Για την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ: «Προφανώς έχουμε παλέψει πάρα πολύ και έχουμε δουλέψει πολύ για να βρεθούμε εδώ. Είμαστε απόλυτα έτοιμοι και συνηθισμένοι να βρισκόμαστε σε αυτή τη φάση και να ξεκινήσουμε. Για μένα το αυριανό παιχνίδι και τη φάση των ομίλων τα βλέπουμε ως μία ευκαιρία να αποδείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι είμαστε μια ομάδα που θέλαμε να βρεθούμε σε αυτήν την διοργάνωση και ότι έπρεπε να βρισκόμαστε εδώ. Μας αρέσει να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη».

Το τι θα χρειαστεί η ομάδα του: «Αύριο είναι ένα αρκετό απαιτητικό παιχνίδι. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορείς να νικήσεις μόνο με καλή επίθεση, ούτε μόνο με καλή άμυνα. Χρειάζεται να είσαι αποτελεσματικός στην επίθεση, συμπαγής και στην άμυνα αλλά και σε άλλα κομμάτια του παιχνιδιού, όπως στην τακτική και τον συναισθηματικό έλεγχο».

Τον Εμβιλά και το τι σημαίνει η απουσία του: «Σημαίνει πως αύριο θα πρέπει να αποδείξουμε πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί χωρίς τον Εμβιλά. Δεν πρέπει να το δούμε ως πρόβλημα αλλά ως ένα κίνητρο και ώστε η ομάδα να αποδείξει ότι δεν εξαρτάται μόνο από έναν παίκτη, παρότι ο Εμβιλά, όπως είπατε, είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς».

Την τοποθέτηση του προπονητή της Ναντ ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα φαβορί και πως όλα μπορούν να συμβούν στον όμιλο: «Συμφωνώ με το δεύτερο σκέλος Πραγματικά είναι ένας όμιλος με 4 ισάξιες ομάδες. Μπορούν να συμβούν τα πάντα. Δεν συμφωνώ για το πρώτο σκέλος. Δεν υπάρχουν φαβορί σε αυτό το επίπεδο. Απλά δύο ομάδες σε κάθε αγώνα που θα παλέψουν πάρα πολύ για να δώσουν τα πάντα και να δείξουν το τι μπορούν να κάνουν».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.