Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρης: Συμφώνησε με τον Άλαν Πάρντιου

Άρης: Συμφώνησε με τον Άλαν Πάρντιου

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
7/9/2022 19:55
Ο Άρης κατέληξε στον έμπειρο τεχνικό Άλαν Πάρντιου για τη θέση του προπονητή με τον Άγγλο κόουτς να τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για τις υπογραφές.

Οι «κίτρινοι» άφησαν στην άκρη τις περιπτώσεις των Ισπανών Κανέδα και Βελάσκεθ και προχωράνε σε έναν προπονητή που έχει τεράστια εμπειρία και μάλιστα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Πάρντιου ξεκίνησε την καριέρα του στη Ρέντινγκ και μετά δούλεψε κατά σειρά σε Γουέστ Χαμ, Τσάρλτον Σαουθάμπτον, Νιούκαστλ, Κρίσταλ Πάλας και Γουέστ Μπρομ πριν αφήσει το Νησί για λογαριασμό της ολλανδικής Ντεν Χάαχ.

Την περασμένη περίοδο έκατσε στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Σόφιας για λίγα παιχνίδια αν και βρισκόταν στην Βουλγαρία από Νοέμβριο του 2020 έχοντας συμβουλευτικό ρόλο στην ομάδα.

Ο Άγγλος τεχνικός άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με τη δουλειά του στη Νιούκαστλ όπου έκατσε από τον Δεκέμβριο του 2010 έως τον Γενάρη του 2015, βγάζοντας την ομάδα και στην Ευρώπη.

O πολύπειρος προπονητής αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη (13/9) προκειμένου να πιάσει δουλειά και να παρουσιαστεί και επίσημα από τον Άρη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.