Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Άλωσε το «Όλντ Τράφορντ» η Έβερτον, με «υπογραφή» Αζάρ η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Άλωσε το «Όλντ Τράφορντ» η Έβερτον, με «υπογραφή» Αζάρ η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/12/2013 23:57
Μετά από 21 χρόνια η Έβερτον νίκησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο «Όλντ Τράφορντ» με 1-0 και παρέμεινε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας αφήνοντας την αντίπαλό της στο -12 από την κορυφή.

Σε οχτώ χρόνια στον πάγκο της Έβερτον, ο Νταβίντ Μόγιες δεν κατάφερε να πανηγυρίσει νίκη στο «Όλντ Τράφορντ» και πλέον ως αντίπαλος, είδε την πρώην του ομάδα να φεύγει με ένα ιστορικό «διπλό» από την έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-0) χάρη στο γκολ του Οβιέντο!

Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό όπου χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες και εν τέλει ο Κοσταρικανός αμυντικός με γκολ στο 86ο λεπτό, χάρισε τη νίκη στα «ζαχαρωτά».

Δύο δοκάρια είχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους Ρούνει και Εβρά, ενώ το δοκάρι του Ντε Χέα σημάδεψε ο Κέβιν Μιραλάς δύο λεπτά πριν το γκολ των φιλοξενούμενων.

Έτσι, η Έβερτον έφτασε τους 27 βαθμούς και βρίσκεται στο -7 από την κορυφή, ενώ αντίθετα η Γιουνάιτεντ έμεινε στους 22 και στο -12 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Με υπογραφή Αζάρ η Τσέλσι


Πρέμιερ Λιγκ: Άλωσε το «Όλντ Τράφορντ» η Έβερτον, με «υπογραφή» Αζάρ η Τσέλσι
Με τον Εντέν Αζάρ να πετυχαίνει δύο γκολ και να φτιάχνει άλλο ένα, η Τσέλσι κέρδισε με 4-3 την ουραγό Σάντερλαντ εκτός έδρας και διατηρήθηκε στο -4 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Όπως και κόντρα στη Σαουθάμπτον, η Τσέλσι έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ, όταν η Σάντερλαντ πήρε προβάδισμα στο 14ο λεπτό με τον Άλτιντορ.

Ωστόσο οι «μπλε» κατάφεραν να γυρίσουν το σκορ πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, με τον Αζάρ να δίνει ωραία στον Λάμπαρντ για το 1-1 στο 17’, ενώ ο Βέλγος από δημιουργός ανέλαβε ρόλο εκτελεστή, βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του στο 36’.

Η Σάντερλαντ δεν το έβαλε κάτω και ισοφάρισε στο 50’ με τον Ο’ Σέι, όμως και πάλι ο Αζάρ, έπειτα από πάσα-τακουνάκι του Λάμπαρντ, πέτυχε ένα όμορφο γκολ στο 62’ για το 3-2.

Τις εντυπώσεις ωστόσο τις έκλεψε ο αμυντικός των γηπεδούχων, Μπάρντσλι ο οποίος στο 84’ σημείωσε αυτογκόλ, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην Τσέλσι, όμως δύο λεπτά μετά διόρθωσε το λάθος του, σκοράροντας στην απέναντι εστία για το τελικό 4-3, καθώς στα υπόλοιπα λεπτά η Σάντερλαντ δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης.

Μεγάλες νίκες για Άστον Βίλα και Σουόνσι


Πρέμιερ Λιγκ: Άλωσε το «Όλντ Τράφορντ» η Έβερτον, με «υπογραφή» Αζάρ η Τσέλσι
Σπουδαία νίκη με 3-2 μέσα στην έδρα της Σαουθάμπτον πήρε η Άστον Βίλα.

Οι «χωριάτες» πήραν δύο φορές το προβάδισμα κόντρα στους γηπεδούχους χάρη στα τέρματα των Αγκμπλαγχόρ (15’) και Κόζακ (64’), ωστόσο η Σαουθάμπτον κατάφερε να απαντήσει, αρχικά με τον Ροντρίγκιεζ στο 48’ και στο 69’ με τον Οσβάλντο.

Όμως στο 80’ ο Ντελφ «πάγωσε» για τρίτη φορά το «Σεντ Μέρις», χαρίζοντας τη νίκη στην Άστον Βίλα η οποία υποχρέωσε την Σαουθάμπτον σε τρίτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα και τέταρτη μετά από πέντε αγωνιστικές!

Πρέμιερ Λιγκ: Άλωσε το «Όλντ Τράφορντ» η Έβερτον, με «υπογραφή» Αζάρ η Τσέλσι
Μεγάλη νίκη πανηγύρισε και η Σουόνσι, η οποία παρά τις σημαντικές απουσίες, κέρδισε με 3-0 την Νιούκαστλ στο «Λίμπερτι» και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Σκόρερ για τους «κύκνους» οι Ντάιερ (45+1’), Ντεμπισί (67’ αυτ.) και Σέλβι (82) οι οποίοι υποχρέωσαν την Νιούκαστλ στην πρώτη της ήττα μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες!

Αντίθετα ισόπαλο 0-0 έληξε το ματς της Στόουκ με την Κάρντιφ στο «Μπριτάνια»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.