Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ξεκουράζει Μπεργκ και Πράνιτς ο Αναστασίου

Ξεκουράζει Μπεργκ και Πράνιτς ο Αναστασίου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/12/2013 21:04
Εκτός αποστολής για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή Ψαχνών για το Κύπελλο έμεινε ο Μάρκους Μπεργκ προκειμένου να πάρει ανάσες. Εκτός και οι Πράνιτς, Νάνο και Ρισβάνης.

Χωρίς τον Μάρκους Μπέργκ θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Ψαχνών ο Παναθηναϊκός ενόψει της αυριανής πρώτης αναμέτρησης των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Κυπέλλου.

Ο Γιάννης Αναστασίου προτίμησε να δώσει ανάσες στον Σουηδό επιθετικό παρά το γεγονός πως οι λύσεις της επίθεσης είναι περιορισμένες μετά την αποχώρηση του Λουτσιάνο Φιγκερόα.

Γι’ αυτό και ο Έλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Μπαλμπόα, ενώ από την άλλη προτίμησε να δώσει ανάσες και στον Πράνιτς.

Εκτός έμεινε και ο Νάνο λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς που όμως δεν εμπνέουν ανησυχία, ο Ρισβάνης λόγω ίωσης και ο τραυματίας Μπαϊράμι, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Σπυρόπουλος, Σίλντενφελντ, Μέντες, Λαγός, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Δώνης, Αναστασόπουλος, Ζέκα, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης και Μπαλμπόα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.