Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς Τυνήσιου μπακ Κεχρίντα

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς Τυνήσιου μπακ Κεχρίντα

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
29/8/2022 20:38
Στην ενίσχυση στα πλάγια της άμυνας πτοχώρησε ο Ατρόμητος, ολοκληρώνοτας την μεταγραφή του διεθνούς Τυνήσιου μπακ, Ουαζντί Κεσχρίντα.

Οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν το απόγευμα της Δευτέρας (29/8) την απόκτηση του παίκτη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σαλερνιτάνα. Ο 26χρονος αμυντικός μέσος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τυνήσιο διεθνή, Ουαζντί Κεσχρίντα, που υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών.

Ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από τη Σαλερνιτάνα, με τον ιταλικό σύλλογο να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης. Ο Ουαζντί Κεσχρίντα είναι 26 ετών (5/11/95), αγωνίζεται ως δεξιός μπακ-χαφ και είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, έχοντας πραγματοποιήσει 18 συμμετοχές.

Προέρχεται από τις Ακαδημίες της Ετουάλ Σπορτίβ ντου Σαχέλ, μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της πατρίδας του, στην οποία αποτέλεσε και βασικό στέλεχος από το 2016 και μετά, όταν έγινε επαγγελματίας.

Με την Ετουάλ Σπορτίβ ντου Σαχέλ κατέγραψε συνολικά 124 συμμετοχές και αποχώρησε το 2021 για να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην ιταλική Serie A για λογαριασμό της Σαλερνιτάνα.

Με τον ιταλικό σύλλογο πραγματοποίησε συνολικά 20 συμμετοχές αγωνιζόμενος και φέτος για τον θεσμό του Coppa Italia, δείχνοντας ότι είναι στην κατάλληλη φυσική κατάσταση για την άμεση ένταξή του στα πλάνα του Κρις Κόλμαν.Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής το νέο απόκτημα της αθηναϊκής ομάδας έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ατρόμητο. Ο κ. Αγγελόπουλος και ο Κρις Κόλμαν έδειξαν ότι με θέλουν πολύ και πραγματικά ευχαριστώ και τον ιδιοκτήτη, κ. Σπανό για τις προσπάθειες που έκαναν όλοι μαζί για αυτή τη μεταγραφή.

Έχω μιλήσει με τον Τεχνικό Διευθυντή και τον προπονητή και πραγματικά από την πρώτη στιγμή με έκαναν να νιώσω πάρα πολύ καλά. Είμαι σίγουρος ότι έχω πάρει τη σωστή απόφαση να έρθω στον Ατρόμητο. Μπορεί να υπήρχαν προτάσεις κι από άλλες ομάδες, αλλά ο τρόπος που μου μίλησαν, με κάνουν να νιώθω σίγουρος για το πρότζεκτ.

Ήδη χθες κατάφερα να δω την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και πραγματικά η ομάδα μου άρεσε και μου επιβεβαίωσε τα όσα είχα ενημερωθεί. Έχω προλάβει να δω τα πάντα για τον Ατρόμητο.

Έχω δει το γήπεδο, έχω τις εγκαταστάσεις. Βλέπω κάτι πολύ οργανωμένο εδώ στο Περιστέρι και το κυριότερο έχω διαισθανθεί ότι αυτό που επικρατεί είναι το αίσθημα της οικογένειας, κάτι που με κάνει να νιώθω πολύ όμορφα. Εγώ είμαι απόλυτα έτοιμος να παίξω και είμαι απ’ ευθείας στη διάθεση του προπονητή μου».


Παράλληλα, ο Κεσχρίντα μίλησε και για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, στο οποίο θα βρίσκεται η Τυνησία και ανέφερε τις προτεραιότητές του. «Πραγματικά είναι ένα κίνητρο το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά πάμε βήμα-βήμα.

Ο πρώτος μου στόχος είναι να πάω καλά με τον Ατρόμητο και να καθιερωθώ εδώ. Για μένα ο Ατρόμητος είναι το πιο σημαντικό για μένα αυτή τη στιγμή και αν μέσω των εμφανίσεών μου καταφέρω να πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο, θα είναι κάτι ακόμα καλύτερο».


Τέλος, έστειλε και το μήνυμά του στους οπαδούς έχοντας πληροφορηθεί για τις ιδιαίτερες συνθήκες της χρονιάς.

«Εύχομαι τα καλύτερα στους οπαδούς μας για τη φετινή σεζόν, γιατί γνωρίζω ότι είναι ιδιαίτερη, ειδικά για αυτούς, αφού ο Ατρόμητος κλείνει 100 χρόνια ζωής. Για μας είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να αποδώσουμε ακόμα καλύτερα και να τους κάνουμε χαρούμενους. Φυσικά, ανυπομονώ να τους δω στο γήπεδο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.